Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Euforbije sklonjene u trezor,kaktusi napolju,banane u bašti ,bambus takođe .
Buba lenja nije očekivala da prognozeri nešto znaju.
Godina : 50 Broj poruka : 672 Mjesto : Svilajnac Raspolozenje : veciti melanholik Omiljena biljka : sve sem smrda Datum upisa : 02.03.2008
Hladno gde je hladno Kod nas sija sunce pticice cvrkucu , ljudi se setaju polunagi i tako bas nam vreme onako tropsko
kisu nismo videli od nocas al finu onako bas hladnu, cak nas je juce i grad malo, onako podkacio , neki sitan doduse al eto mozemo reci da je grad
A sto se unosenja tice ja verujem u ono ko prezivi pricace salim se , naravno unesene , ruke zuljave a najgore sto sam sve saksije morala da perem samo mi paprati jos napolju oni su odlepili prija im ovo hladno i vlazno vreme
Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
Temperature su nam naglo opale,tako da ujutro i navecer je hladno...i to hladno dok preko dana ima sunca i fino je napolju..samo da nema ovog hladnog vjetra ...
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Kod mene kiša.Ali sam uspjela posaditi ružu,koja je čekala svoje mjesto.Ruže su od Dade i super sam zadovoljna!Posadila sam i neke reznice koje sam dobila iz Zagreba Poslijepodne najavljuju snijeg.Eto Mena raduj se
Godina : 52 Broj poruka : 711 Mjesto : Čakovec Raspolozenje : Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje Omiljena biljka : prva ljubav Helleborus, a ostale se samo nižu
Datum upisa : 08.12.2009 Zemlja :
dragi moji u Čk večeras -8, bila sam vani i smrzla se, otopila sam se uz štednjak kuhajuči za sutra.