Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Kod nas sam ih vidjala jedno vrijeme i bile su negdje oko 5-eura..Ima ih po par komada u saksiji.. Inace super izgledaju sa tim plodovima na vrhu zemlje..
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
biljka je jako osetljiva i odmah da znash ima puno onih koji su je nabavili, al kao i za kokos palmu,malo onih koji su je sacuvali.
Nisam definitivno vishe luda za biljkama koje me posle par meseci zestoko nasekiraju,ovaj put cu ostati karakter,neka hvala.
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Da se nadovezem na ovu temu sto se tice sobnog kestena,juce sam ga opet gledala stoji u groznim uslovima,zemlja se odvojila od saksije a on fenomenalno izgleda.. Mozda ko ga ima ipak ne treba da pretjeruje sa zalivanjem..Da-i nije na svijetlom mjestu,nego na tamnom jedino od svjetlosti ima sijalicu..
Godina : 51 Broj poruka : 35 Mjesto : Negde u vojvodini Raspolozenje : Uvek raspolozena Omiljena biljka : Dradene, Hibiskusi itd... Datum upisa : 15.01.2011 Zemlja :
Posto oko 3 godine imam ovu bilkjku moje iskustvo je sledece . Ne na sunce (napolju ) nikako , voli svetlost ne direktnu . Zaliva se u tanjiric posto ako je zalijete od gore po korenu ,lakse ce vam otpasti ove kugle Voli orosavanje , zimi je manje zalivajte a leti neka uvek u tanjiricu ima vode .