Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Imam i ja takav maleni crveni jako lepo izgleda kad raste preko hedere pa izgleda kao da je hedera procvetala. Ova vrsta moze narasti do 4 metra a zove se Ipomoea coccinea.
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
aurora ::Ko sisa zicu, ocisticu je ... dogodine ga sadim cijelom duzinom i ranije nego ove godine.
Posto nemam drugog mesta za njega i ja ga tako godinama sadim uz zicanu ogradu i ujesen sve lepo pocistim pa u prolece jovo nanovo evo nekih kod mene murasaki jishi Bugarin
Godina : 51 Broj poruka : 369 Mjesto : Beograd Raspolozenje : :) Omiljena biljka : ljiljani Datum upisa : 21.06.2008 Zemlja :
Đeka, kao i uvek kad vidim tvoje biljke... Moje iskustvo sa Ipomeom je da raste bujnije ako se hvata za nešto što nije metalno, čak mi je bolja kad ogradu ne očistim skoz. Na žalost nemam slike.
Godina : 50 Broj poruka : 672 Mjesto : Svilajnac Raspolozenje : veciti melanholik Omiljena biljka : sve sem smrda Datum upisa : 02.03.2008
Jeste ladolez imam ja negde proslogodisnje slike naravno i stvar je prosta samo direktno sunce i nece izrasti previse a moze mu se vrh zakinuti pa se bas lepo razgrana
Godina : 50 Broj poruka : 672 Mjesto : Svilajnac Raspolozenje : veciti melanholik Omiljena biljka : sve sem smrda Datum upisa : 02.03.2008
Sad mu daj svetla sto vise da ne izraste i bude tanan i ne brini al ipak mislim da je do 20-tog ovog meseca rano za njih ( ja to na osnovu mog iskustva i prevelike ljubavi prema ovoj vrsti )
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Pa nisu se ni izduzili nesto narocito,jer po mojoj procjeni oni napreduju dobro ..Ovo je mali bugarin,od tri sjemenke ovaj ljepotan je rjesio da me raduje citavo ljeto.
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Mena moj ladolež prezimi--- mislim njegovo sijeme u zemlji i mogu ti reći isto da je krasan