Godina : 37 Broj poruka : 1 Datum upisa : 12.11.2010
Pozdrav svima, evo i ja sam se navukla na ova mala stvorenja, dosta zahvaljujući renee koju sam pratila po ostalim forumima i divila se njenim sempićima!
Nedavno sam i ja krenula u podhvat presađivanja svoje male kolekcije i zasad su svi živi , pa evo par slikica da se i ja pohvalim malo!
Na 3. i 4. slici se vidi kako su se neki osušili od ispod, ne znam dal da to diram il ne?
Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Bravo Violeta! Pravi mali slatkisi Nadam se da ces imati vise srece sa njima nego sto sam ja proletos imala, od 30 koliko mi je renee poslala ostalo je dvadesetak, ostale su uginule od silnih kisa
Broj poruka : 106 Mjesto : Ljubljana Raspolozenje : ne, hvala! Omiljena biljka : Sempervivum Datum upisa : 17.02.2008 Zemlja :
Neki od vas me u PP pitaju ima li sempića na poklon u 2011. Ima, kako da ne! Pošto je 2010 bila tmurna I kišovita sempiči mi se nisu umnožili kao obićno. Nažalost sam dosta njih I izgubila zbog vrlo lošeg vremena tokom ljeta, jesenji i (tek zapoćete) zime. Zato sam u stanju poslat viškove tek krajem osmog ili tekom devetog mjeseca. Dva najbrža člana ovog foruma (koja još nista dobila sempića od mene na poklon) dobivata po 25 različitih Sempervivuma po mom izboru. Zainteresirane molim da se javite na PP I pošaljite adresu.
Godina : 38 Broj poruka : 78 Mjesto : crikvenica Omiljena biljka : ne mogu se odluciti.... Datum upisa : 31.05.2011 Zemlja :
bok ljudi prekrasne su vam čuvarkuće,svaka čast na trudu
ja sam nova ovdje na forumu i evo pokusat cu ubaciti sliku da vam pokazem svoje blago,zasad imam samo jednu vrstu (nemam pojma koja je,ne znam nazive biljaka) ,ali se carstvo prosiruje koliko financije i prilike dozvoljavaju
to je slika od prosle godine kad je cvjetala,ne vidi se bas dobro inace su njoj listici crvenkasti,ali kad je cvjetala su bili gotovo posve zeleni...
Godina : 46 Broj poruka : 430 Mjesto : sarajevo Raspolozenje : život čine male stvari.... Omiljena biljka : RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa : 02.04.2011 Zemlja :
freaky ::evo ovako izgleda cvijet izbliza,jako neobican i bila sam presretna kad je procvala
Godina : 62 Broj poruka : 155 Mjesto : Stolac Raspolozenje : kako kad Omiljena biljka : sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa : 07.09.2010 Zemlja :
Godina : 38 Broj poruka : 78 Mjesto : crikvenica Omiljena biljka : ne mogu se odluciti.... Datum upisa : 31.05.2011 Zemlja :
Hvala na komplimentima Ne sjecam se tocno kad je lani pocela izbacivati ove "rogove",slika je od kraja lipnja ali je tu vec procvala,ove godine jos nema naznaka da ce cvjetati valjda ce to biti po "brzom postupku" ove godine hehe
Godina : 46 Broj poruka : 430 Mjesto : sarajevo Raspolozenje : život čine male stvari.... Omiljena biljka : RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa : 02.04.2011 Zemlja :
Vaaaauuuuuuuu kako je lijepa ova čuvarkuča.....blago tebi Tikvić Pošalji te i mini koju
Godina : 62 Broj poruka : 155 Mjesto : Stolac Raspolozenje : kako kad Omiljena biljka : sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa : 07.09.2010 Zemlja :
Hvala nermana
Renee mozda si vec negdje napisala pa sam ja promasila koliko vrsta cuvarkuca imas? Super mi je to kad se netko tako ajmo reci "specijalizira" za neku vrstu biljaka. Kad citam ovdje o cuvarkucama one su mi omiljene,pa citam o kaktusima i mislim "e njih cu ja" onda vidim vokijeve amarilise pa me ocaraju hehehehe ne mogu se odluciti i gotovo