Godina : 46 Broj poruka : 430 Mjesto : sarajevo Raspolozenje : život čine male stvari.... Omiljena biljka : RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa : 02.04.2011 Zemlja :
renee ::... i jedan bezimeni ...
Zaista prekrasno!!!!! A šta je ovo okolo neko kamenjeili šta
Godina : 62 Broj poruka : 155 Mjesto : Stolac Raspolozenje : kako kad Omiljena biljka : sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa : 07.09.2010 Zemlja :
I Ja sam oduvjek bila očarana čuvarkućama, ali u posljednje vrijeme, zahvaljujući raznim forumima o cvijeću, a posebno Renee i njenim prekrasnim primjercima i impozantnoj brojci sempića postala sam naprosto opčinjena. U koji god vrtni centar svratim prvo što potražim su sempići, ali nažalost kod nas u Hertcegovini se rijetko gdje mogu naći.
Broj poruka : 106 Mjesto : Ljubljana Raspolozenje : ne, hvala! Omiljena biljka : Sempervivum Datum upisa : 17.02.2008 Zemlja :
S. ciliosum (vrlo dlakav!) i S. atlanticum (porijeklom iz Maroka!) trebaju se zaštiti preko zime! Oni ne podnose zimsku kišu i mokar snijeg! No, ne brinite, ove dvije vrste imaju samo kolekcionari! Oni obični može prezimjeti vani!
Godina : 46 Broj poruka : 430 Mjesto : sarajevo Raspolozenje : život čine male stvari.... Omiljena biljka : RUŽE....kaktusi....ma sve Datum upisa : 02.04.2011 Zemlja :
renee ::Nemama grupne slike, na žalost! Oni zauzimaju nekih 100 četvornih metra ...
Jovibarba cv. Sweet Lime Girl (ona treba biti žuta ljeti!)
Zaista rene svaka čast sve što sam vidjela me jako dojmilo tako izgleda zdravo Vaaaaaauuuuuuuu
Godina : 62 Broj poruka : 155 Mjesto : Stolac Raspolozenje : kako kad Omiljena biljka : sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa : 07.09.2010 Zemlja :
Draga Renee paketić je stigao, čuvarkuće su odmah posađene, još jednom od srca hvala .....
Predivni su ReneE !!!!!!!!! Moram se pohvaliti da su čuvarkuće koje so mi poslala sve žive i vrlo ŽIVAHNE!!! Još jednom hvala!
Jako su lijepe Alisa, posebno ova crvena!!!!!!!! Cvijet je za deset !!!!!!!!