Seme strelicije spazih u Tempu, kosta ~50 din. I još milion drugih vrsta kao i lukovica.
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Shidoshi ::A ja tražim zmijsku travu odavno konačno sam skontao kako se zove, može li ona iz cvećare da se ispelcuje?
Bibamarac, ova trava raste na moćvarnim staništima, pa možda je nisi uspio uzgojiti iz reznice, zato što je poslije presađivanja nisi dovoljno zalijevao. Ona voli zbilja mokro tlo, a ne samo vlažno.bubamarac ::
Ja sam nekopliko puta pokusao da uzgojim ovu travu iz reznica ali mi nije uspevalo. Lepo mi je pusti zile u vodi i sta god pokusavao pri presadjivanju u zemlju nije mi uspevao. Prosle jeseni sam uspeo nabaviti gotovu biljku ali sam je preko zime uneo unutra sto se pokazalo kao velika greska i zmijska trava je krepucnula. Sad znam da je trebalo posaiti napolju u zemlju. Za nabavku je dosta teska, equisetum hyemale je botanicko ime a kod nas je uzgajivaci (znam za jednog) nazivaju ekvisetum i ukrasni rastavic, dok je cvecari zovu zmijska trava. Xexexexexe al sam se raspisao A hteo sam samo napisati kad bude cvetna pijaca u Novom Sadu treba videti sa rasadnikom "mali vrt" da li ce je iznositi i zamoliti nekog od dobrih ljudi iz Novog Sada da nam je kupi. Sad na prolecnoj izlozbi mi je nisu hteli prodati jer ne izgleda lepo i svi moji pokusaji da mi donesu barem malo korenja nisu uspeli.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu