ja imam zelju za adeniumom i madagaskarskom palmom(ali ona sa gustim bodljem)
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Yolli ::Bubamarac taj solanum mi treba, (ja imam solanum jasminoides, prelepa biljcica sa neznim belim cvetovima) Imam i pitanje : kad je najbolje posejati bobice , da li da ih ostavim za prolece ili ih mogu vec sad staviti u zemlju
JeJa ::I ja . . nego hoćeš da ti šaljemo semenke ili lično da donesemo pelcere?
Almightyme ::Trazim fuksije i hibiskuse.
JeJa ::Belu afričku ti lako mogu ražmnožiti, ali smo daleko. Javi da li ti još treba, ja ću je svakako ražmnožavati.
koja ?mena ::I dalje na listi zelja iochroma..
mara90 ::a zna li neko gde mogu da nabavim lukovice kale?
Pošalji mi adresu na PP odvojiću ti deo zelene. Imam i onu drugu, ali nije baš velika pa ti to mogu dati kad potera bar još jedan izdanakPa da napisem sta je ono sto bih ja jako volela da imam
- agloenema (bilo koja vrst, kod nas ih nisam videla u cvecarama
baba ::koja ?mena ::I dalje na listi zelja iochroma..
Još uvijek je tražiš?Ovdje sam par puta naletila na nju,stvarno predivno izgleda,a cijena joj jeste malo povisoka.Ja ne volim difeAiwa ::Svidja mi se Difenbahija Reflecta..koju je tesko naci...a i kad je nadjem uzasno je skupa...
kristal ::Ja imam bogumvilu oliander hibiskus crveni dupli daturu asparagus... ali bih rado na prolece slala reznice posto mislim da bi bilo uspesnije pa ako neko hoce nek me podseti u aprilu da to i uradim na pp.A, ja bih limun ili maslinu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu