Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Fifi ovo je supeeer..Čekamo ostatak.. btw.ova zadnja slika ,gdje je ova paprat,pozadina mi jako poznata......Da nisi slučajno iz Jablanice?Il me oči varaju il vidim svoj rodni grad,i muzej bitke na Neretvi??????
Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
Fikusi su ti pravo lijepi..ama sve su lijepe ..,njegovane,zdrave,s lijepim vaznama !
Moze li mali prijedlog..?!..bilo bi jako lijepo kad bi ispod cvijeca stajalo i ime te biljke.. ..!Za nas pocetnike da nesto i naucimo osim sto uzivamo u ljepoti tvog cvijeca!
Godina : 42 Broj poruka : 594 Mjesto : iza sedam moraa..... Omiljena biljka : Kaktusi - Difenbahije Datum upisa : 06.01.2008 Zemlja :
lepe biljčice imaš a čisto mala pomoć oko identifikacije kaktusića 1 -slika su haworhie 2 - mammilaria gracilis 3 - opet mammilaria nisam sigurna koja 4 - Chamacereus silvestrii 5 - aloja vera 6 - mislim da je vrsta opuntie??? 7 - Mammilarias takođe neznam koja tačno