[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Jasmin ni ne pokušavaj da probaš taj savjet sa mlijekom il žumancetom,ni majonez....Sve to je jako loše za biljku,jer zatvori pore i biljke ne mogu da dišu,pa je bolje da im smeta prasina nego takvo nesto....A što se tiče sjaja najbolje je biljke redovno tusirati i cistiti krpom namočenu u vodu,jer to je najbolje za njih...oni kupovni sprejevi za sjaj ih vrlo često ubije,jer je to hemija,a ni ovi narodski recepti nisu puno bolji..Voda je zakon.eventualno pivo il kora od banane,al i to kasnije nakupi više prašine i teže ju je očistiti,nego da kad se biljke čiste samo vodom...dzomba77 ::Svidja mi se ovaj cvijet na 4 slici,poslije kaktusa... !
Sladja 81,ja svoje cvijece cistim pivom...inace savjetuju jos mlijeko ili zumance!
alisa ::Jasmin ni ne pokušavaj da probaš taj savjet sa mlijekom il žumancetom,ni majonez....Sve to je jako loše za biljku,jer zatvori pore i biljke ne mogu da dišu,pa je bolje da im smeta prasina nego takvo nesto....A što se tiče sjaja najbolje je biljke redovno tusirati i cistiti krpom namočenu u vodu,jer to je najbolje za njih...oni kupovni sprejevi za sjaj ih vrlo često ubije,jer je to hemija,a ni ovi narodski recepti nisu puno bolji..Voda je zakon.eventualno pivo il kora od banane,al i to kasnije nakupi više prašine i teže ju je očistiti,nego da kad se biljke čiste samo vodom...dzomba77 ::Svidja mi se ovaj cvijet na 4 slici,poslije kaktusa... !
Sladja 81,ja svoje cvijece cistim pivom...inace savjetuju jos mlijeko ili zumance!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu