[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ta biljka se zove ahmeja,i tačno je da kada prodje cvijet biljka propada,ali vecinom prije nego skroz odumre baci mlade pelcere,ja je nemam.Moja jedna prijateljica je ima godinama,i nikada do sad je nije presadjivala.Stara biljka umre,ali ostaju uvijek mlade pored nje.Cvijet joj traje poprilicno dugo.Lijepa je...kelta ::Ako mislis na ovo pored banane, ona nije da ne uspjeva, meni su objasnili da ona skroz uvene, a da pored pusti pelcer, e onda taj pelcer ubadas u zemlju, pa ispocetka, dok ne dostigne tu velicinu...malo je blesava biljka za gajenje
Pa ovo mi je druga, prvu je konor pojeo, taman kad sam saznala kako se gaji..nemam iskustvo, ali pisali su mi o njoj...probacu, pa sta budeMarinela ::Na tu mislim. Imala sam 2 slicne sa levkom kako ih ja zovem i obadve su mi nekako istrule. U nekim knjigama sam citala da stalno treba da bude napunjen levak a u nekim da samo jednom mesecno se stavlja malo vode i sve probala cak posle nisam ni vise stavila vode nego samo sam prskala stalno i opet nista,izgleda da ja neznam kako da zalivam te biljke
Jel kod tebe dobro napreduju takve biljke
Valjda nolina , tako mi rekli, ili slonova noga ga jos zovu.dzomba77 ::Kelta,izvini Kako se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici? Jako je lijep!!
kelta ::
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu