Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D

+24
gioiaa
mak
p_e_r_o@hotmail.com
yellow
slacko
Strelicijum
ema
Yolli
anam
fifi
lepa kata
vepar
agava
jasminaaa
Marinela
niho
mena
dzomba77
sladja81
alisa
bubamarac
baba
jaca30
kelta
28 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 8]

kelta

kelta
počasni član
počasni član

Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 Tupeej006

kelta

kelta
počasni član
počasni član

Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 Tupeej003

niho

niho
počasni član
počasni član

E stvarno mehlem za oči krasno je Kelta svaka čast. veildance veildance veildance

alisa

alisa
moderator
moderator

Shocked sve super,od banane,ahmeje i orhideje...Ma sve mrak...(Samo,ipak ti mamu obavjesti o prinovama ,da zna žena,inače im se loše piše Laughing Laughing )
bee

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Super su kelta meni se najvise svidja ona sa roze cvetom veildance ja nesmem da uzmem takve jer mi ne uspevaju nikako Embarassed

kelta

kelta
počasni član
počasni član

Ako mislis na ovo pored banane, ona nije da ne uspjeva, meni su objasnili da ona skroz uvene, a da pored pusti pelcer, e onda taj pelcer ubadas u zemlju, pa ispocetka, dok ne dostigne tu velicinu...malo je blesava biljka za gajenje Very Happy

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Na tu mislim. Imala sam 2 slicne sa levkom kako ih ja zovem i obadve su mi nekako istrule. U nekim knjigama sam citala da stalno treba da bude napunjen levak a u nekim da samo jednom mesecno se stavlja malo vode i sve probala cak posle nisam ni vise stavila vode nego samo sam prskala stalno i opet nista,izgleda da ja neznam kako da zalivam te biljke Embarassed
Jel kod tebe dobro napreduju takve biljke Question

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Citala sam i ja da uvene ali se kod mene nekako previse brzo to desilo Embarassed

alisa

alisa
moderator
moderator

kelta ::Ako mislis na ovo pored banane, ona nije da ne uspjeva, meni su objasnili da ona skroz uvene, a da pored pusti pelcer, e onda taj pelcer ubadas u zemlju, pa ispocetka, dok ne dostigne tu velicinu...malo je blesava biljka za gajenje Very Happy
Ta biljka se zove ahmeja,i tačno je da kada prodje cvijet biljka propada,ali vecinom prije nego skroz odumre baci mlade pelcere,ja je nemam.Moja jedna prijateljica je ima godinama,i nikada do sad je nije presadjivala.Stara biljka umre,ali ostaju uvijek mlade pored nje.Cvijet joj traje poprilicno dugo.Lijepa je...

kelta

kelta
počasni član
počasni član

Marinela ::Na tu mislim. Imala sam 2 slicne sa levkom kako ih ja zovem i obadve su mi nekako istrule. U nekim knjigama sam citala da stalno treba da bude napunjen levak a u nekim da samo jednom mesecno se stavlja malo vode i sve probala cak posle nisam ni vise stavila vode nego samo sam prskala stalno i opet nista,izgleda da ja neznam kako da zalivam te biljke Embarassed
Jel kod tebe dobro napreduju takve biljke Question
Pa ovo mi je druga, prvu je konor pojeo, taman kad sam saznala kako se gaji..nemam iskustvo, ali pisali su mi o njoj...probacu, pa sta bude Smile

bubamarac

bubamarac
moderator
moderator

Alisa u pravu si pojave se mlade biljke sa strane i treba dosta vremena da one ponove procvetaju ali se isplati cekati. Cak kazu da ako se stavi nekolikokomada jabuke na biljku i prekrije sa kisom i tako ostavi nekoliko dana da ce cetati ponovo. Mislim tako se prica za sve bromelije ja nisam pokusavao to pa.... I onaj cevtic na prozoru sto se na vrhu crveni, spada u bromelije i zove se guzmanija i sa njom je isti postupak. Kad prodje cevet i mladice sa strane budu imale peko 15 cm. treba da se odvoji od maticne biljke koja je zavrsila karijeru.

http://poljoinfo.com

kelta

kelta
počasni član
počasni član

Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 Jeposkvoz011

mena

mena
moderator
moderator

Sve za 10+,nemam rijeci..

http://biljke.bosnianforum.com/

jasminaaa

jasminaaa
počasni član
počasni član

Sve ti je lijepo,kelta.A nolina affraid

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

super je nolina ja odkad hocu da uzmem jednu a nikako da je uzmem jer jako mi se svidja. Kelta ti javi kako ti bude naprdovala pa cu mozda pokusati i ja jos jednom ako bude tebi islo. SRECNO blue3

agava

agava
počasni član
počasni član

Kelta sve je za deset al orhideja je orhideja Very Happy Very Happy Very Happy

dzomba77

dzomba77
počasni član
počasni član

Kelta,izvini Kako se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici? Jako je lijep!! Smile

kelta

kelta
počasni član
počasni član

dzomba77 ::Kelta,izvini Kako se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici? Jako je lijep!! Smile
Valjda nolina , tako mi rekli, ili slonova noga ga jos zovu.

jasminaaa

jasminaaa
počasni član
počasni član

Na zadnjoj slici jeste nolina ili slonova noga Smile

jasminaaa

jasminaaa
počasni član
počasni član

Evo malo o nolini.Nadam se da se kelta neće ljutiti što pišem ovdje.
Nolina ne zahtijeva mnogo vlage. Zalijevajte je nakon što se zemlja nešto zasuši i prihranjujte je od aprila do augusta svakih 10 dana. Ova biljka podnosi direktno sunce, te joj je potrebno prskati listove prilikom visokih temperatura. Zimi je zalijevajte oskudno i stavite na hladnije mjesto gdje su temperature od 8 do 10 C.Preživjet će i uz skromno svjetlo.Neće zamjeriti ako je ne zalijevate redovno.Spriječiti zadržavanje vode oko korijena. Preobilno zalijevanje izaziva njegovo truljenje. Nolina veoma sporo raste.Ako je u vrijeme nabave stabalce veliko kao loptica za tenis, da bi izraslo do te veličine, potrebno je preko 5 godina.Do veličine rukometne lopte, proći će još 10 godina.Veličinu nogometne lopte neće ni dostići, jer se okrugli oblik gubi, pa stabalce postaje nalik slonovoj nozi - otuda potječe njeno ime.Slonova noga je prava biljka za ljubitelje cvijeća sa malo iskustva.

niho

niho
počasni član
počasni član

kelta ::Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 Jeposkvoz011

I šta da kažem sad na ovu ljepotu. Ma ostavila si me bez riječi . Genijalno Kelta, svaka čast veildance veildance veildance

kelta

kelta
počasni član
počasni član

evo ih mena, pa ih identifikuj Smile
Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 Neznam001

Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 Neznam002

Kelta se dogodila slijedecim biljkama :D - Page 3 Neznam003

mena

mena
moderator
moderator