[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Marinela treba da ima vode,naravno manje nego ljeti,a i direkt zalijevanje u zemlju,smanjiti preko zime...Ja sam svoju skoro ubila upravo manjkom vode,preko zime.Sad je već bolje...Marinela ::Znam imala je ja proslog leta i bas je bila bujna i velika ali kad je dosla zima sve mi trulila mozda preko zime ne treba stalno da ima vodu u tacni
Pa da tako radim i ja, jao kad se samo setim kako mi je bila ona bujna i velika da nemogu da opisem da je moj decko najvise nju voleo i jako mu bilo zao kad je propala isto i nju sam donela od njegove bake samo sto je bila manja od ove i kad sam joj menjala zemlju i pocela da je prihranim rasla je ko luda toliko sam listova ozilil i dala da se i nesecam vise stavila jedan list i sebi da imam 2 i ova iz lista je dostigla vecinu mame samo nije bila tako bujna i kad sam ih unela u hodnik primetila da mogu rukama maltene iz zmlje da izvadim list nije mi bilo jasno sta im je jer je ona vodena palma kako da ne stavim vodu stalno neznam ni ja probacu ove zime da je ostavim i bez vode, pa poneki savet i od vas pa cemo videti,i ako mi ne uspe nikad vise necu uzeti vodene palme ali nikad jer necu da ih mucim samolepa kata ::Sad kad je toplo biće sa tvojom novom palmicom sve ok, samo čitavu saksiju stavi u neku koficu ili činiju u kojoj će uvek biti vode pa nek pije koliko hoće . Ja sam tako rešila problem zalivanja i ne buni se - naprotiv, oporavlja se
Da i ja se to pitam,možda je to srž tvog problema sa palmom.Moja preko zime je na prozorskoj dasci,gdje je sunce kupa po cjeli dan,ispod nje je radijator.JeJa ::DakleM, tvoja palma u hodniku zimi truli kad ima vodu, a nema svetla i /ili/ hladno joj je?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu