Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Marineline biljke.. - Page 7 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Marineline biljke.. - Page 7 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Marineline biljke..

+27
voki
BetiBup
fanny54
Zdravka
Yolli
80natasa
branka
Sanja.f
yellow
dzomba77
Strelicijum
casper
JeJa
bubamarac
Gaga
Dina
Iain
ema
kodruca
fifi
agava
lepa kata
niho
jasminaaa
mena
Marinela
alisa
31 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 7 od 14]

151Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pon Maj 25 2009, 15:27

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Ovu sam sinoc donela veildance
Marineline biljke.. - Page 7 Phot0011q
Marineline biljke.. - Page 7 Phot0011q

152Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pon Maj 25 2009, 19:14

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance veildance veildance veildance veildance veildance

Madagaskarski šilj--samo Marinela uvijek mora imati vodu pod sobom-raste ko luda -slikaću ponovo svoju da vidiš kolika je sad --predivna je ---i prekrasna biljka veildance veildance veildance veildance

153Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pon Maj 25 2009, 21:48

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Znam imala je ja proslog leta i bas je bila bujna i velika ali kad je dosla zima sve mi trulila mozda preko zime ne treba stalno da ima vodu u tacni scratch

154Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pon Maj 25 2009, 21:58

alisa

alisa
moderator
moderator

Marinela ::Znam imala je ja proslog leta i bas je bila bujna i velika ali kad je dosla zima sve mi trulila mozda preko zime ne treba stalno da ima vodu u tacni scratch
Marinela treba da ima vode,naravno manje nego ljeti,a i direkt zalijevanje u zemlju,smanjiti preko zime...Ja sam svoju skoro ubila upravo manjkom vode,preko zime.Sad je već bolje... veildance

155Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pon Maj 25 2009, 22:36

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Kod mene je stalno imala vode itrula mi sve list po list sam vadila i bio braon a neznam od cega ja znam da biljke mogu da trule samo od vode ili ne scratch

156Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Sre Maj 27 2009, 14:45

niho

niho
počasni član
počasni član

Marinela pa de sad otkini od ote što imaš 1-2 vrha i sebi upelceri mlade veildance veildance veildance veildance tako i ja radim kad 1 propadne dr. ostane -onda znaš na čemu si jer tretiraj ih kad imaš 2 na različite načine -onda ćeš sama saznati u čemu je problem veildance veildance veildance veildance veildance

157Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Sre Maj 27 2009, 15:30

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Stavila ja 3 lista posto su se odkinuli kas sam presadila jer je velika imala ja i onda 2 i obadve otisle Sad

158Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Sre Maj 27 2009, 19:30

niho

niho
počasni član
počasni član

Marinela drži ih u vodi dok ne pusti žilice kad pusti odma u zemlju -najbolje čaše od jogurta -. Stavi ih na prozor -i redovno zalijevaj jer -mora se nešto desiti . Ja sam duže čekala i dosadilo mi i izvadim da provijerim štaje ustvari -a ona je pustila mladi --ali znaš u čemu je bila greška --duboko je zakopala -i onda teže probijala i normalno drvce se gore osušilo. Plitko zakopaj i problem riješen da lakše izađe- I nemoj je na direktno sunce jer gori Wink Wink Wink

159Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Sre Maj 27 2009, 19:52

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Znm kako to ide posto ta druga koju sam imala bila mi iz lista i bila mi velika ali kad je dosla zima dosla propast Sad
Znas kako je sigurnije ja sam je ostavila u vodi dok nije pustala nove listove i kad se prvi list otvorio stavila u zemlji a onu stabiljku od starog lista odsekla,posto kad se stavi samo sa zilama treba joj duze vreme da nice list probaj tako videces da je mnogo brzi proces Laughing
Uslikacu ja kad budem stavila ove listove u zemlji ako budu pravili zile pa ces videti veildance

160Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Čet Maj 28 2009, 08:23

niho

niho
počasni član
počasni član

E stvarno ću i probati jer me baš taj njezin proces na dr. načine zanima........jeste i poteška -ali lijepa je biljka i zašto i ne pokušati tako nešto rose rose

161Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Čet Maj 28 2009, 11:27

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Pa da posto sad je toplo i jos brze c pustati zile veildance

162Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Čet Maj 28 2009, 11:53

alisa

alisa
moderator
moderator

Marinela ne znam sta je tvojoj bilo,pa ti uginule,ali ja sam se bojala svojoj dati puno vode,pa je skoro uginula i dobila je neke napasnike pa sam je tretirala crvenim uljem,i preživjela je i fino se oporavlja.Vidjela sam jednu veliku palmu zasadjenu u umjetnom jezercetu i raste kao luda.Voli vodu definitivno,zato i jeste vodena palma.. veildance

163Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Čet Maj 28 2009, 13:20

lepa kata

lepa kata
počasni član
počasni član

Sad kad je toplo biće sa tvojom novom palmicom sve ok, samo čitavu saksiju stavi u neku koficu ili činiju u kojoj će uvek biti vode pa nek pije koliko hoće Wink . Ja sam tako rešila problem zalivanja i ne buni se - naprotiv, oporavlja se Wink

164Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Čet Maj 28 2009, 13:26

JeJa

JeJa
počasni član
počasni član

Još nisam sve pregledala, ali ovo što sam videla je predivno!!!

165Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pet Maj 29 2009, 01:40

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Hvala veildance

166Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pet Maj 29 2009, 01:54

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

lepa kata ::Sad kad je toplo biće sa tvojom novom palmicom sve ok, samo čitavu saksiju stavi u neku koficu ili činiju u kojoj će uvek biti vode pa nek pije koliko hoće Wink . Ja sam tako rešila problem zalivanja i ne buni se - naprotiv, oporavlja se Wink
Pa da tako radim i ja, jao kad se samo setim kako mi je bila ona bujna i velika da nemogu da opisem Crying or Very sad da je moj decko najvise nju voleo i jako mu bilo zao kad je propala Sad isto i nju sam donela od njegove bake samo sto je bila manja od ove i kad sam joj menjala zemlju i pocela da je prihranim rasla je ko luda toliko sam listova ozilil i dala da se i nesecam vise stavila jedan list i sebi da imam 2 i ova iz lista je dostigla vecinu mame samo nije bila tako bujna i kad sam ih unela u hodnik primetila da mogu rukama maltene iz zmlje da izvadim list nije mi bilo jasno sta im je jer je ona vodena palma kako da ne stavim vodu stalno scratch neznam ni ja probacu ove zime da je ostavim i bez vode, pa poneki savet i od vas pa cemo videti,i ako mi ne uspe nikad vise necu uzeti vodene palme ali nikad jer necu da ih mucim samo grow3

167Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pet Maj 29 2009, 09:51

JeJa

JeJa
počasni član
počasni član

DakleM, tvoja palma u hodniku zimi truli kad ima vodu, a nema svetla i /ili/ hladno joj je?

168Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pet Maj 29 2009, 12:52

alisa

alisa
moderator
moderator

JeJa ::DakleM, tvoja palma u hodniku zimi truli kad ima vodu, a nema svetla i /ili/ hladno joj je?
Da i ja se to pitam,možda je to srž tvog problema sa palmom.Moja preko zime je na prozorskoj dasci,gdje je sunce kupa po cjeli dan,ispod nje je radijator.

169Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Pet Maj 29 2009, 23:02

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Ja preko zime unela ja njih unutra ali sunce moze da bude razlog posto nije bas imala tolko svetla ali nisam mislila da se zmog toga truliti.
E sutra ako bude struje ispricacu vam nesto sto mi se danas desilo nesto jako lepo spring ali sad toliko mi se spava da ne mogu vise da pisem Embarassed Sleep

170Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Ned Maj 31 2009, 14:39

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Ovo moram da vam ispricam,juce nisam vise stigla jer smo imali svadbu veildance
Bili ja i tata u cvecari da narucimo buket za svadbu i normalno ja sam obisla da vidim sta sve ima od cveca i kad ono videla da imaju banane (musa) pa pomislila zadovoljicu se samo sto sam ih videla i sto ima kupicu ja jednom. I zvala tatu da mu pokazem pa mu rekla"vidi imaju banane i jako su jeftine jeftinije nego u floraekspres i nisu teske za odrzavanje a mozda ce i banane praviti" a on se samo smesio nista nije reko kad sam to videla ja nemu"jel znas ti da je meni jos malo rodjendan" znaci nemogu da verujem sta sam u stanju da kazem zbog cveca Embarassed a on meni"dobro ajde uzmi ajde,ajde"i on meni kupio bananu nemogu da verujem jos uvek nikad mi nije kupovao cvece jer nevoli cvece uspela sam da ga omeksam tako da moram da povucem rec sto sam rekla da je tvrd ipak mu je stalo jer zna da ja to volim,a kad smo izasli iz prodavnice ja sam ga pitala kako to da si ti meni kupio cvece nemogu da verujem a on je meni reko stacu stobom kad sam video kolko si se uzbudila kao da ces vazduh da izgubis morao sam da ti kupim Laughing
Izvinite ako sam vam dosadila sa ovom mojom pricom ali morala sam da ispricam jer me tata jako prijatno iznenadio ovo nikad necu zaboraviti zato moram dobro da je pazim spring

Uslikacu je ja danas ako budem imala vremena pa da mi kazete kako da je odrzavam znam da joj treba dosta vode i voli da se prska a ostalo neznam,ako ne stignem onda cu za jedno 3-4 dana posto idem u Pirot POZZ.... za sve veildance veildance veildance

171Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Ned Maj 31 2009, 14:42

mena

mena
moderator
moderator

Marinela bravo za tebe i tvog tatu.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

http://biljke.bosnianforum.com/

172Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Ned Maj 31 2009, 14:58

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Hvala moj tata je super samo sto ne voli cvece i macke ali omeksacu ja njega polako Laughing lol!

173Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Ned Maj 31 2009, 15:41

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance veildance veildance Bravo za tatu veildance veildance -znate vi cure kako ih smekšati da ja mogu svoga smekšati kako veildance veildance

174Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Ned Maj 31 2009, 16:49

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Evo uslikala
Marineline biljke.. - Page 7 Phot0017k
E sad mi recite koja je ovo vrsta i dali voli direktno svetlo ili senku meni se vise cini da voli senku i kako se odrzava? scratch

175Marineline biljke.. - Page 7 Empty Re: Marineline biljke.. Ned Maj 31 2009, 18:34

ema

počasni član
počasni član

Bravo za tatu, priča me baš raznježila.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 7 od 14]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu