Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
pored one male ljepote ipak uspijevaš i sa cvijećem ma svaka čast -mamaa
Godina : 77 Broj poruka : 110 Mjesto : Zagreb Raspolozenje : promjenjivo sa sunčanim razdobljima Omiljena biljka : kaktusi, orhideje i ostalo Datum upisa : 05.08.2010 Zemlja :
Godina : 47 Broj poruka : 74 Mjesto : Novi Pazar Raspolozenje : Biljke me cine sretnom,ispunjavaju moj zivot,pruzaju zadovoljstvo Omiljena biljka : Azaleja,Kalathea,Ljiljani,Kale,Kane,...
Datum upisa : 02.03.2010 Zemlja :
Lepo negovano cvece nemam reci,samo neke slike ne mogu da vidim, a volela bih da ,narocito me zanima adam kako cveta
Godina : 53 Broj poruka : 484 Mjesto : uzice Omiljena biljka : kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa : 27.10.2009 Zemlja :
amarilis je sjajan,i ostalo cvece je lepo a i kod mene su visibabice iscvetale krokus me je odusevio, svaka cast
Godina : 47 Broj poruka : 74 Mjesto : Novi Pazar Raspolozenje : Biljke me cine sretnom,ispunjavaju moj zivot,pruzaju zadovoljstvo Omiljena biljka : Azaleja,Kalathea,Ljiljani,Kale,Kane,...
Datum upisa : 02.03.2010 Zemlja :
Amarilis je prelep,pravi vesnik proleca,meni je jedan procvetao,a drugi vec trecu godinu za redom prvo pusta listove a od cvetne drske ni traga.Negde gresim...pozdrav