Godina : 40 Broj poruka : 914 Mjesto : Torak Raspolozenje : Dobro Omiljena biljka : Uglavnom sve Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
Ovo mi jos ostalo od sarenog fikusa kome sam odsekla vrh otpao mu i taj jedini list,ja se sad nadan da ce poterati nove,a vrh koji sam stavila u vodi jos nosta od zila ali se nadam da ce biti...
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Samo tako vidim ja da se ti ne šališ uvijek nešto novo. Šta će se toga nauz+imati ove sezone
Godina : 40 Broj poruka : 914 Mjesto : Torak Raspolozenje : Dobro Omiljena biljka : Uglavnom sve Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
Evo procvetali tulipani mada bi ovako trebalo da izgledaju evo i tekoma pocela da se budi evo i viole a ostale tri su mi se smrzle ali srecom nikle iz semena k.us/my.php?image=phot0004.jpg][/URL]
E ovu je baba sadila prdprosle god.i nije nikla tek ove i procvetala i bas sad su dosli ovi sa digitalnom centralom i bas su kopali tu pa sam je uslikaka dok je ziva da se ne kajem posle
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Marinela stvarno veselo i svaki dan me više iznenadiš. stvarno koliko vidim dobro ti ide joj da si mi bliže
Uvijek sam imala želju na ovu lozu da je imam tekoma čini mi se ili sam pogriješila