Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Mena šta mi radiš ja ću sve pare trošiti na cvijeće a sad ti sa ovim policama pomrsi mi račune, i razmišljam gdje neke postaviti
Meni se svidjela polica kod poznanika, napravljena je od ostataka laminata.One ploče su povezane bijelim, debljim konopcem i ima nekoliko etaža. Teško za objasniti, ali je predivna.
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Drago mi je da vam se tema dopada i cim uhvatim slobodnog vremena nastavljam dalje.. Nekako mi to super izgleda stavis policu i odmah rijesen problem sa saksijama..
Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
mena ::Mozda nekome posluzi
Eh ovakva polica bi mi odgovarala...ima dosta mjesta za moje kaktuse,a nije previse siroka tako da bi je mogla smjestiti izmedju prozora i frizidera... Od sutra nam najavljuju pad temperatura a kaktusi/sukulenti su mi jos uvijek napolju... ...
Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
mena ::Dzomba na posao pravi policu i ubacuj biljke..
Nemam vremena draga moja...morat cu otici do Kastorame i vidjeti s njima da li bi mi oni mogli napraviti tako nesto...al' moram pozuriti jer od srijede nam najavljuju snijeg na planinama ...