Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
Godina : 62 Broj poruka : 155 Mjesto : Stolac Raspolozenje : kako kad Omiljena biljka : sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa : 07.09.2010 Zemlja :
Pero, Pero svaki dan me sve više i više oduševljavaš. Vrt ti je za svaku pohvalu i ogroman je. Može u njega još dosta da stane. Možda malo ukradnog drveća.To nisam primjetila da imaš. Ako želiš poslat ću ti sjemenke judića i katalpe. Pogledaj moj vrt na Cvijet info forumu -"Hercegovački vrt" pa ako ti se još nešto sviđa reci, budem ti poslala. Za malo veće pismo granica ipak nije problem. Ja sam već naručivala neko sjemenje na aukciji i bez problema mi je stiglo.
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
judino drvo mi se jako svidja a i katalpa moze pogledat cu jos sta ima pa ti javim.... hvala tikvić....
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Ma Perooooooooooooo ja nemam riječi za tvoj vrttttt ma znaš šta mislim i svaka čast-ma mi s e bolan i razumijemo i da se jedno dr, ne javimo-poslaću ti pp -čujemo se