Godina : 53 Broj poruka : 484 Mjesto : uzice Omiljena biljka : kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa : 27.10.2009 Zemlja :
Godina : 44 Broj poruka : 43 Datum upisa : 03.02.2010 Zemlja :
Eno je patuljasta sanseveria - mnogo lepa, neću da je hvalim da se ne pokvari , ali ipak Yucca me je baš oduševila , pravi listovi ,bogato stablo... ma odlično. Idemo dalje
Godina : 52 Broj poruka : 711 Mjesto : Čakovec Raspolozenje : Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje Omiljena biljka : prva ljubav Helleborus, a ostale se samo nižu
Datum upisa : 08.12.2009 Zemlja :
Zdravkić, vidim ja da bih se i ja tebi komotno mogla "dokoturati" u razgledavanje, imaš i ti krasnog bilja.
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Ma legendo samo tako nastavi ----ali kaktusi su za nepovijerovati-genijalni su
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Proljećeeeeeeeeeeee,bar na slikama.Zdravka ,baš si me obradovala ovom sličicom.Meni se čini da je proljeće jako daleko,dok gledam ovaj snijeg i bljutavo vrijeme vani..
Godina : 53 Broj poruka : 484 Mjesto : uzice Omiljena biljka : kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa : 27.10.2009 Zemlja :
bas supeeeeer,imoje su pomolile glavice ali ih je zatrpao ovaj sneg ,koji sada nikako da okopni :limun
Godina : 52 Broj poruka : 711 Mjesto : Čakovec Raspolozenje : Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje Omiljena biljka : prva ljubav Helleborus, a ostale se samo nižu
Datum upisa : 08.12.2009 Zemlja :
Jest da kaktusi nisu moja ljubav, ali došla sam ti zapravo reči da su tvoji Amarilisi prekrasni.