Godina : 42 Broj poruka : 392 Mjesto : Banja Luka Raspolozenje : :-) Omiljena biljka : Ruza, kaktus Datum upisa : 12.11.2008
Ovo je bas tuga! Pa, je li ti ista bilo pod strehom? Evo ja se javljam da ti posaljem koji plecer. Nije mi neka velika kolekcija, ali nacice se nesto... Nemoj da tugujes.
Godina : 53 Broj poruka : 484 Mjesto : uzice Omiljena biljka : kalatee difenbahije marante dracene fikusi anglaoneme...... Datum upisa : 27.10.2009 Zemlja :
Godina : 49 Broj poruka : 3873 Mjesto : .. Omiljena biljka : Exoticus Datum upisa : 22.02.2008 Zemlja :
Kako je to zalosno,ali oporavit ce se ono nebrini,znam iz licnog iskustva rijetko koja godina prodje da mi se to nedesi.. Ova godina je bas krenula shashavo nema sta
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
ejjjjjjjjjj pa ja sad ovo vidje pa draga moja -pa ja bi crkla plačući za tim da mi se desilo -ma daj vidi kako da ti svega pošaljem nađi način i nemoj biti tužna sve ću ti ja to nadoknaditi samo vidi kako -meni nije problem dati -joj kako žalosno
Godina : 63 Broj poruka : 423 Mjesto : Kikinda Raspolozenje : raspolozena, nego sta Omiljena biljka : dracena Datum upisa : 13.03.2009 Zemlja :
Zdravka pogledala sam tvoje slike i posto vidis da smo iz istog grada znam kako se osecas Nedelja je bas bio uzasan dan samo sto ja nisam imala volje da slikam, i bolje sam prosla od tebe posto sam veliki deo moje kolekcije unela pre onog zahladjenja i nisam ni iznosila! Ono sto nisam sklonila zaista zalosno izgleda, sto nije kisa udavila, sredio vetar i led
Godina : 52 Broj poruka : 711 Mjesto : Čakovec Raspolozenje : Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje Omiljena biljka : prva ljubav Helleborus, a ostale se samo nižu
Datum upisa : 08.12.2009 Zemlja :
meni su kaktusi slatki samo na fotkama a ovi tvoji "crvendaći" su preslatki.
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :