Godina : 42 Broj poruka : 594 Mjesto : iza sedam moraa..... Omiljena biljka : Kaktusi - Difenbahije Datum upisa : 06.01.2008 Zemlja :
hej imam jedno pitanje...neki dan odem da proverima kaktusiće koji su inače na prezimljavanju i vidim jedan se izduuuvaoo skroz....a sa njim u saksiji još jedan kom nije ništa.... zna li neko razlog tome...šta bi moglo biti...ja ga unela na toplo i malo zalila ne bi li se povratio...
Godina : 46 Broj poruka : 14 Mjesto : Srbija ,negotin Datum upisa : 06.02.2008
aiwa,mislim da mu je bilo mnogo hladno...ali ne valja da ga sad uneses u pretoplo.najbolje na oko 10-akC* (u prohladnoj prostoriji)nikako na direknom suncu...i samo orosavanje (izbegavaj zalivanje)...i oporavice se ne brini
Godina : 42 Broj poruka : 594 Mjesto : iza sedam moraa..... Omiljena biljka : Kaktusi - Difenbahije Datum upisa : 06.01.2008 Zemlja :
hmmm ništa od njegovog oporavka...skroz se sasušiooo i otpaooo....
al srećom ostao mi je druuugi od te vrste.... tako da nije toootalni gubitak.... nije im bilo hladno baš je bilo oko 10 stepenii..eto neznam šta mu se desilo....
Godina : 50 Broj poruka : 672 Mjesto : Svilajnac Raspolozenje : veciti melanholik Omiljena biljka : sve sem smrda Datum upisa : 02.03.2008
Vlasto svaka cast na izboru ja sam veliki zaljubljenik u euphorbije inace zavidim ti na bockavoj kolekciji stvarno impozantno a ni drugi forumashi ne zaostaju
Godina : 50 Broj poruka : 672 Mjesto : Svilajnac Raspolozenje : veciti melanholik Omiljena biljka : sve sem smrda Datum upisa : 02.03.2008
Vlasto evo i ja ti uzurpiram temu ali moram i ja malo da se pohvalim jeste skromno ali na ovu kolicinu jos nekih 20 tak da se doda i to je svo moje bogatstvo
Godina : 45 Broj poruka : 6 Datum upisa : 09.06.2008
kaktusi su prava zaraza, prelepi su i ja sam ih nekada imala dok sam imala uslova ... Jedan savet za pocetnike , nemojte kupovati kaktuse sa vestackim cveticima , jer nakon skidanja ostaje rana i to je mesto podlozno infekcijama i gljivicnim oboljenjima.. Saksija ne treba da bude velika za kaktus , oni vole da se guraju ..
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Auuuu
Bako,bako al ti imash dobre sukulente. Bogami ja dolazim posle mora a ti gledaj shta cesh i gde cesh ih,ako ih sakrijesh naci cu ih.