hvala josipa.ja da sam na tvom mjestu kupila bi sebi jos jednu pa mozda ti drugi put uspije.i moja prva zamalo nije stradala ,al malo pomalo i citajuci forume sve su mi zive inapreduju.
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
i ja imam isti problem .ovi su se pupovi skoro svi osusili.ajd prvo sam mislila da je zbog temperaturnih promjena,dok sam je donijela kuci.al sad ponovo ima pupovi koji se jedan il dva otvore i ostali se suse.i jos mi i cvjetovi brzo prolaze. bas sam zalosna,dali moze bit da im smete duhanski dim.kokoloko ::Ovo je bozanstveno!!!!
Koliko pupova...raskos... Mene muci jedna stvar- sto mi se pupovi krenu susiti pred amo otvaranje cvijeta.... u cemu je problem???
Koliko mogu zakljuciti da su veoma osjetljive ...a tako primamljive...mirea ::i ja imam isti problem .ovi su se pupovi skoro svi osusili.ajd prvo sam mislila da je zbog temperaturnih promjena,dok sam je donijela kuci.al sad ponovo ima pupovi koji se jedan il dva otvore i ostali se suse.i jos mi i cvjetovi brzo prolaze. bas sam zalosna,dali moze bit da im smete duhanski dim.
Sretno sa novom ljubimicom....imaces ih sigurno jos ...to tako ide!
dali mozes da mi kazes gdje ti u banja luci kupujes orhideje.i kakva im je cijena tamo.u doboju su prilicno skupeoko 30 km.a mislila sam doc i do obija i znas li kakvu imaju ponudu tamo.kokoloko ::
Sretno sa novom ljubimicom....imaces ih sigurno jos ...to tako ide!
Obavjestvaj o svojim iskustvima...
Kupujem u Obiju-ponuda je odlicna, cesto imaju nove i cesto imaju popust...na popustu su oko 11KM sa jednom gramom...a one sa dvije su skuplje...van popusta su od 15 do 25 KM.mirea ::dali mozes da mi kazes gdje ti u banja luci kupujes orhideje.i kakva im je cijena tamo.u doboju su prilicno skupeoko 30 km.a mislila sam doc i do obija i znas li kakvu imaju ponudu tamo.
unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
to je bas jako povoljno.ja evo vec duze nagovaram muza da idemo u obi a on samo obecava i obecava.nadam se da ce uskoro ispuniti obecanje.kokoloko ::
Kupujem u Obiju-ponuda je odlicna, cesto imaju nove i cesto imaju popust...na popustu su oko 11KM sa jednom gramom...a one sa dvije su skuplje...van popusta su od 15 do 25 KM.
kokoloko ::
Kupujem u Obiju-ponuda je odlicna, cesto imaju nove i cesto imaju popust...na popustu su oko 11KM sa jednom gramom...a one sa dvije su skuplje...van popusta su od 15 do 25 KM.
Cao, ti vjerovatno previse zalijevas svoju orhideju...pregledaj joj korijen, ako zuti i trune moras odsjeci sve sto je propalo...o_sejla ::Veliki pozdrav za sve vas, nova sam na forumu, pa vas ovim putem pozdravljam. Imam jednu ljepoticu philaneopsis kupila je prije mjesec dana al pocela se susiti, ne znam gdje grijesim al cvjetovi joj otpadaju i grana pozutila, imal ko neki savjet za mene... pozdrav
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu