Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 23 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 23 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica???

+10
ema
niho
voki
djeka
Dina
tasa
alisa
Aiwa
baba
mena
14 posters

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

mena

mena
moderator
moderator

Da cujemo sta ste iznijeli napolje od kucnih biljki...
Kod mene su napolju:
Fikusi
Abutilon
Yucca
Seflera
Aspidistra,a ostale cekaju..

http://biljke.bosnianforum.com/

baba

baba
počasni član
počasni član

Ja sam iznela sve Very Happy osim nekih klijanaca i to : adenumi,bauhinija,stidljiva mimoza,ligularis pasiflora,hibiskus coccineus,mocvarni hibiskus( njih cu odmah posaditi u dvorste Wink ) bela thumbergija kasno posejana pa je i mrljava malo,zatim sunset tumbergija koja je takodje nedavno posejana,sohora davidii i jos nekoliko mimozica koje su iz semenke i yuce australis kao i gomoljic dioscorea elephantipes jer sam je odgajala iz semenke ,plumerija,zuta gloriosa koja jos tuti i nema ni pomola da ce nici Sad a od gomolja kaladijumi,gloriosa i neke kale su jojs unutra Smile

Aiwa

Aiwa
počasni član
počasni član

Ja još nisam sve...al jesam kaktuse, aloje, yucu, kalu, ljubićice (one su pokrivene, i tek ostalo čeka da se iznese...

alisa

alisa
moderator
moderator

ja i ono što sam bila iznijela vani,unijela natrag u kuću.još je hladna noč da bi moje biljkice bile napolju Cool

tasa

tasa
zaslužni član
zaslužni član

napolju su:
Adam,
Slonovo uvo-begomija
Dracene
Dife
Benovi
Hoja
Zami
Spati
i cactus
i Fikusi

Dina

Dina
počasni član
počasni član

jos uvijek nista
sve mi se pati po kuci cekam jos malo toplije vrijeme

djeka

djeka
počasni član
počasni član

95% biljki je napolje. Unutra su samo klijannci i nekoliko saksija koje i nece ici napolje celo leto, kao Araucaria heterophylla, africke ljubicice, maranta i jos poneka, da mi soba ne bude prazna. Laughing

mena

mena
moderator
moderator

Jel se sta ove godine iznijelo napolje na ovu hladnocu Shocked ??

voki

voki
počasni član
počasni član

asparagusi, brugmansije, clerodendrum ugandense, monstera, pasiflore, muškatle, banana (musa basjoo koja je prezimila u kući), agapanthus, alstroemerije, palme, višegodišnji ladolež, limun, divlje narandže, šamaederu, caesalpinije, casiu... pa šta preživi preživi... Na asparagusima su malo pobelili listovi, ali oporaviće se oni kada dođe lepše vreme.

alisa

alisa
moderator
moderator

Ja iznijela oleander,limun,apsparagus i jasmin.Vratila limun,ostalo ako preživi preživi!Ne mogu da nosam tamo-vamo..Ostalo ću iznijeti dok otopli malo!

voki

voki
počasni član
počasni član

znači za koji nsec...

alisa

alisa
moderator
moderator

voki ::znači za koji nsec...
Ako ne otopli uskoro,ja ću da tražim azil na Havaima Laughing

niho

niho
počasni član
počasni član

Ja sve bome iznijela i opet unijela i sad sve u kući neću da ga nosam kad otopli sve frca -pa kao što Alli kaže što preživi preživi veildance veildance veildance

ema

počasni član
počasni član

Ma ne moraju biti Havaji, može šta bliže Smile
Ja sam iznijela sve Smile

bubamarac

bubamarac
moderator
moderator

Ja sam isto izneo sve Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? Icon_smile

http://poljoinfo.com

alisa

alisa
moderator
moderator

ema ::Ma ne moraju biti Havaji, može šta bliže Smile
Ja sam iznijela sve Smile
Ni bliže ni dalje,samo Hvaji dolaze u obzir!Onda ću da vam šaljem sjemenke raznih egzota Very Happy Ja ne smijem da iznosim više ništa,a smeta mi po stubištu i nikako da ga sredim generalno, jer čekam da biljke odsele u baštu!!

voki

voki
počasni član
počasni član

Danas iznosim plumeriju, sandevilu, meliu, benjamine, stephanotis.... ima toga još podosta.

ema

počasni član
počasni član

Alisa, može tako Smile
Ja inače, prvo biljke iznesem na natkriveni, zavučeni balkon, da se prilagode vanjskim uslovima. Onda ih raspoređujem kud koje. Ostalo mi je još nešto malo (plumerie, hibiskusi, delonix) za rasporediti na drugi balkon i oko kuće, gdje nađem odgovarajuće mjesto, tj. sunce. Oni čekaju još malo toplije noći.
Stephanotis je dobro živnuo kako sam ga iznijela. Na njemu najviše primijetim da mu prija. Nije imao fazu prilagođavanja, iskoristio je isti momenat Smile

BetiBup

BetiBup
počasni član
počasni član

Da li je rano za amarilise, oleander i guzmaniju koja inace vena a pored nje rastu dva izdanka, da idu vani?
Ne bih da ih "sredim". Kaktusi su vec izasli, ostale samo euforbije u kuci i klijanci kaktusa.
Da li i sefleru, pileu i fikus ostavite vani? Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? Icon_scratch

Zdravka

Zdravka
počasni član
počasni član

Ja sam danas zasadila deo amarilisa u bastu a safleru jos nisam, njih cu mali kasnije isto u bastu do septembra, naravno i fikus.

BetiBup

BetiBup
počasni član
počasni član

Sefleru sadis u bastu? Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? Suspect
To je super ako smije! A, imas li savjet kako da je natjeram da bude malena a zbunasta, odnosno, da ne ide u visinu?

Gost

Anonymous
Gost

I ja sam ove godine razmišljao da posadim šefleru u baštu ali je već skoro sve popunjeno... Ja sam izneo sve skoro....

mena

mena
moderator
moderator

Sve napolju fikus i seflerica,malecka su zakopani napolju u zemlji..

Zdravka

Zdravka
počasni član
počasni član

BetiBup ::Sefleru sadis u bastu? Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? Suspect
To je super ako smije! A, imas li savjet kako da je natjeram da bude malena a zbunasta, odnosno, da ne ide u visinu?
Samo jos malo da otopli, odmah ih stavljam u bastu i bas im prija a na mestima gde je opao list u toku zime krce nova biljka mozes je ostaviti pa da se grana pa da bude kao zbun ali opet ce ici i u visinu Very Happy

alisa

alisa
moderator
moderator

Ja ,još ništa iznijela nisam!Šta ću kad sam kukavica Embarassed

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu