Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica??? - Page 2 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sta ste iznijeli napolje od kucnih biljkica???

+10
ema
niho
voki
djeka
Dina
tasa
alisa
Aiwa
baba
mena
14 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

mena

mena
moderator
moderator

alisa ::Ja ,još ništa iznijela nisam!Šta ću kad sam kukavica Embarassed

Hehehe ja danas sve iznijela napolje..

http://biljke.bosnianforum.com/

Gost

Anonymous
Gost

Ja jedino nisam veliki ben šareni danas sam mali ben nataša i sve ostalo.. Pelcer hoye još nisam izneo, kalanhoe, dracene marginate (njih još uvek ne smem) mali filadendron, veći filadendron još nisam, nisam papučice, bananu sam odavno bila je neko vreme u kući ali sam je izneo, zapravo jednom sam je zaboravio napolju i eto ostala, i ništa joj nije nego šta više još i brže raste!
I posle nedelju dana sam ovde javio da imam bananu... Ali još uvek važi ono da tražim beštensku musa basjoo ili neku drugu veliku...
Nisam izneo difenbahije još zato što se isto bojim jer su dosta se pokazale kod mene kao osetljive... danas sam izneo i drugo drvo para (crasulla ovata).
Stvarno se bojim nešto da iznesem... Još uvek, a i imam jednu malu šeflericu koju nameravam kad još malo poraste i kad se sredi baštica na stalno, da posadim u bašticu...

Gost

Anonymous
Gost

Danas sam posadio malu šeflericu zelenu sad čekam da ova skoro skroz žuta pusti žilice pa ću i nju najverovatnije u baštu... Very Happy

branka

branka
počasni član
počasni član

Mena sta si stavila u bastu sefleru i ?

mena

mena
moderator
moderator

Sefleru malu,ustvari ona je jako stara samo sjeckajuci ona dosla kao bonsai Very Happy i fikus,to sam zakopala napolje u zemlju..

http://biljke.bosnianforum.com/

Zdravka

Zdravka
počasni član
počasni član

kako ti nije zao da je seckas?

Gost

Anonymous
Gost

Pa kad je secka ima i više grana a i mlade biljke od seckanja Very Happy
I ja bih fikus posadio ali je kod mene previše direkt sunca Sad

branka

branka
počasni član
počasni član

Hvala ti na ideji ,sad idem d ga secnem pa da pusti zilice i onda u moju egzoticnu bastu...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu