Godina : 51 Broj poruka : 369 Mjesto : Beograd Raspolozenje : :) Omiljena biljka : ljiljani Datum upisa : 21.06.2008 Zemlja :
Bilo je sve na brzinu, ali izgleda predjoše granicu u gužvi oko Nove Godine. Javljajte kako napreduju, meni su bile tvrdoglave prilikom klijanja. Drago mi je da su sve tri pošiljke prošle.
Godina : 62 Broj poruka : 155 Mjesto : Stolac Raspolozenje : kako kad Omiljena biljka : sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa : 07.09.2010 Zemlja :
Godina : 62 Broj poruka : 155 Mjesto : Stolac Raspolozenje : kako kad Omiljena biljka : sve biljke a posebno: brugmansie,kaktusi i sukulenti i perunike Datum upisa : 07.09.2010 Zemlja :
Godina : 68 Broj poruka : 95 Mjesto : b.luka Raspolozenje : Veseo čovjek je kao sunce, kud god ide obasjava. Omiljena biljka : Delosperma,prkos,ruže,lagerstoemia indika, bogumila, budleja, kalistemon,klematis i još svašta. Datum upisa : 31.08.2011 Zemlja :
Acer,draga,sjemenke sam dobila, ali sam jedva odgonetnula da su od tebe.Pečat prijemne pošte na koverti je bio jako blijed,ali sam ipak uspjela. Hvala mnogo.Nadam se da će dobro cvjetati. Hvala još jednom.