Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Nadam se da ce vam biti jasno, kad jednog dana izletim sa svim sakisijama kroz prozor jer ovo nazalost nije sve... a stepeniste, pa podrum... pa garaza... dnevna soba... i pocela sam da iznosim malo po malo napolje jer uvek dobijem upalu misica od 37 stepenica
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Iochroma je kod mene veoma rano pocela da cveta, a dokle ce , videcemo Hostu sam trebala razredoti, ali nisam sstigla i evo je gusta kao salata a iza hoste su precvetali narcisi, koje uskoro treba da orezem i tu idu ladolezi da se penju uz ogradu, a ispred hoste sta god posadim, sve mi ugaze kada ulaze i izlaze iz kola
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
E stvarno ti svaka čast ---predivno je ------------