Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
lepa kata ::Već znaš da mi se sve jaaako dopada, ali stalno se vraćam na tvoje hibiskuse, naročito na mutanta i uživaaam u svakom novom cvetu koji nam pokažeš
Lepa kato, nisi jedina koja uziva u njegovim cvetovima za tebe a i sve one koji vole hibije, evo kako danas izgleda
Godina : 63 Broj poruka : 263 Mjesto : Bitolj Omiljena biljka : Strelicijum,ruza,orhideja,kala,anturijum.. Datum upisa : 02.06.2009 Zemlja :
Primetila sam i dosla do zakljucka da su hibiskusi bolji ako se krate. Znaci pravila sam greski sto sam ih ostavljala po 2 m. Ispravi me ako nisam u pravu. Covek se uci dok je ziv.
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Upravo tako Strelicijum Vidis kako ove tanje grancici (na mutiranom) ne mogu da izdrze ove cvetove pa se savijaju na dole. A da sam ih orezala one bi pustile pelcere i bilo bi vise grana sa cvetovima. Kada se orezuje u prolece treba ga orezati za 2/3 skoro sve grane. Vidi kako je ovaj fino popunjen pa ovaj crveni jednostruki, ali skoro svaki dan bar 5-6 anekad i preko 10 cveta
Godina : 63 Broj poruka : 263 Mjesto : Bitolj Omiljena biljka : Strelicijum,ruza,orhideja,kala,anturijum.. Datum upisa : 02.06.2009 Zemlja :
Nezna se ko je lepsi, sada i ovaj narandzasti ide u predvid. A ja ostavljala velike i slabo su cvetali. Pa koliko je drvo cvet se izgubi i ne dolazi do izrazaja. Zato sam ih poklonila jesenas, a imala sam i sa muki cvet.
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Šta da izaberem od jako čudne agavice hibija .ne možeš ništa toliko je prekrasno da nemam komentara
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Ma sad sam baš zanijemila -svaka čast djeka ----i baš uživaj u njima ------cura predivna -to je mamina maza koja se već počela slikati sa cvijećem to je dobar znak
Godina : 68 Broj poruka : 724 Mjesto : zemun, srbija Raspolozenje : vedro Datum upisa : 24.02.2009
Prekrasni su klinci. Za mazu te razumem potpuno jer i moji neće kući od mene, a ja uživam sa njima. Mislim da ničije cveće nije toliko zaliveno i isprskano kao moje kad njima prepustim da se motaju oko njega