Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Djeka nemam riječi .stvarno sam zanijemila -----a pasiflora ----ubija joj cvijet od ljepote --bože šta bi dala da je moja
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Hvala Niho Pasiflore sam pocela od skora da imam, upravo kao i ti sad, gledajuci ih kod drugih, kako su lepe Ovu prvu pas. incarnata sam premestila u bastu, pored ograde (kazu da ne mrzne) pa provericemo to
Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
WoW koja ljepota u ovoj "dzungli" ....jel' daleko? Ima li je gdje na Karti da je potrazim ?? Passiflora je "mrak mracni"-ovo smo kao djeca cesto govorili ...ruze, dalije...Kako se zove ovaj cvijet/drvo u saksiji,prelijep je...Tvoj Plumbago pocinje sad da cvijeta a moj je vec cvijetao i sad mu nesto nije dobro , moram cu danas pogledati....vidim da ti tvoj drzis u saksiji pored zida..jel' ima tu dosta sunca ili vise voli hladovinu?? ...
Prelijepo,bas mi je drago sto sam navratila u tvoju dzunglu ...
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Dzomba77, hvala na komplimentima To drvce u saksiji je Solanum rantonnetii biljka relativno brzo raste i za kratko vreme se moze napraviti zeljeni oblik. Plumbago mi stoji kao i 80% biljaka uza zid kuce. Tako da mi se cini da je cela kuca okruzena biljkama. Plumbago ima sunce od podne pa do mraka.
Godina : 68 Broj poruka : 724 Mjesto : zemun, srbija Raspolozenje : vedro Datum upisa : 24.02.2009
Djeka, MORAM da se ponavljam, ali šta ću kad je na sve što pokažeš komentar fantastično svaka pojedinačno biljka je lepota za sebe a sve zajedno prave utisak
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Ma ja nemam više riječi kojom bi opisala ovu ljepotu ----ma svaka ti čast klanjam ti se na svim tvojim biljkama
Hvala Niho drago mi je da vam se svidjaju moje biljke, a i one kao da znaju da ih sada mnogo vise ociju gleda nego pre, pa se trude Najvise volim da mi dan pocne uz hibije i kaficu na tersi A tu na terasi je i brachychiton, pa se usput divim i njegovim prvim ozbiljnim listovima a iznenadi me zuti prkos A o pogledu sa terse neki drugi put
---Mogu zamisliti koliko još ljepote se krije oko tebe . Još jednom nemam riječi . Svaka Vam čast
deo rascvetaninh biljaka
crveni dupli, ali malo cudan ovaj trenutno najvise cveta i ovaj ne zaostaje sa cvetanjem, dupli roze da li je mutacija ili ??? ali krece cisto beo pelcer ha hoyi
Definitivno sam zadooljna ovom biljkom jer stalno cveta Pachistachys lutea ili zuti beloperone sa cvetanjem pocinje i ahimenes uskoro se nece videti list prvi cvetic i evening primrose -Silky Orchid karanfil,jedan jedini, ali lep prvi cvetic puzajuce ljubicste lantane
Godina : 68 Broj poruka : 724 Mjesto : zemun, srbija Raspolozenje : vedro Datum upisa : 24.02.2009
E ovo "i još jedan pogled" me je dojusurilo. Iz svake pojedine fotkem izvire lepota al na ovoj poslednjoj je velikim slovima zapisana LJIBAV, LETO, RADOST