Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
ma nemam riječi --bugice su fantastične . Koliko ih bože ti imaš a ja jedva nađe i ovu jednu što imam ljubičasta
Godina : 61 Broj poruka : 631 Mjesto : Svilajnac Omiljena biljka : bugenvilia Datum upisa : 12.11.2007 Zemlja :
Sudeci po vremenu koje najavljuju kod nas, jos par dana, ali ja sam zadovoljna, jer su sve hrizanteme uspele da cvetaju, cak neke i da precvetaju dok se secam pre par godina, jos u pupoljku slana i mraz su sve unistili Tako da sam zahvalna za svaki lep dan
Godina : 31 Broj poruka : 626 Mjesto : dalj Raspolozenje : vedar i veseo uvijek za salu.. Omiljena biljka : lagerstremija, hibiskus, zmajevci, lopoc itd da ne nabrajam... Datum upisa : 02.08.2009 Zemlja :
sve sam pregleo djeka svaka cast neke biljke koje imas nisam nika vidio a hibiskusi bugice nemogu se nagledat svaka cast hibiskuse i bugice i ja obozavam.....
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
--------------- Ma predivno svaka čast----------------