Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyJuče u 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyJuče u 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyJuče u 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyJuče u 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyJuče u 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyJuče u 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 174 dana Sre Okt 09 2024, 22:04

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne

+28
p_e_r_o@hotmail.com
magnolija
branka
BetiBup
inaaa
Strelicijum
djeka
jasminaaa
Marinela
niho
Gaga
vlasta
dzomba77
jaca30
Deksi
bubamarac
baba
nada
Kole
Trn
alisa
Dina
mena
Goga
Fatka
boki_bl
Mila1
admin
32 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 11]

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

mena, nije bitno koliko kosta samo da se moze nabaviti.Evo i ja sam na spisku zelja.Jos da dodjemo do one plaveeeee.

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

mena, na kojem sajtu ima za kupiti?Hajde pomozi da dodjem do ove ljepotice.

mena

mena
moderator
moderator

Fatka ja mislim da je ona iz nekog kataloga,da se naruci..
Moram pogledati gdje,ali to se mora naruciti preko nekoga jer nesalju u bih..--bar tako mislim

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

wauuuuu, sto se okahari.Nemam ni koga vani. Sad Sad Sad Sad Sad

alisa

alisa
moderator
moderator

Fatka ::wauuuuu, sto se okahari.Nemam ni koga vani. Sad Sad Sad Sad Sad
a kako je meni noćas bilo...sinoć dobijem neki katalog i u katalogu ova ljepotica....Čitavu noć tražim ljude po netu koji su vani da mi je nabave Laughing Laughing Laughing .Ja ovakvu boju nikada do sad nisam vidjela i baš sam odlijepila. Sad

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

Da ti kazem da tu boju nisma nigdje vidjela.Imaju klas9icne boje roze, bijela i zuta.Ja imam crvenu iz sjemena.Eh, sada ima neki problemcic u gajenju ove boje.Kaze da ne voli sunce, vodu i nije listopadna i ne orezuje se.Hmmm.. nije mi jasno, ako se ne orezuje dokle ce da raste.Pa vidjecu na godinu da li ce da cvijeta.

alisa

alisa
moderator
moderator

Ja nisam ni crvenu vidjela u zivo,jesam narandzastu i ove tri klasik boje..Inače moja brugmansije su sve nikakve ,nešto sam pogriješila sa njima,samo ona roza je opstaa al i ona se jedva drzi...prvo ih je napao cp,pa onda bijela musica ,ona ih dokosurila izgleda.Tako da sam ostala bez narandzaste i zute,al srećom jedna reznica narandzaste otišla je u ugljevik,tako da sam sve nade polažem u tu reznicu Sad .Još da nabavim ovu..ma očarala me pravo....ni jedna kao ova....MORAM JE IMATI.... Shocked

Deksi

Deksi
aktivni član
aktivni član

Eeej, hocu i jaaaa crvenu spring

mena

mena
moderator
moderator

Evo jedan koristan link,kako mozemo margotiranjem da ozilimo brugmansiu..
http://www.abads.net/Airlay/

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

Ma nema potrebe na taj nacin, ona se lako ozili.Kod mene toga bude u jesen koliko hoces ne mogu ih sve unijeti u kucu, podijelim dosta.

dzomba77

dzomba77
počasni član
počasni član

alisa ::
Fatka ::wauuuuu, sto se okahari.Nemam ni koga vani. Sad Sad Sad Sad Sad
a kako je meni noćas bilo...sinoć dobijem neki katalog i u katalogu ova ljepotica....Čitavu noć tražim ljude po netu koji su vani da mi je nabave Laughing Laughing Laughing .Ja ovakvu boju nikada do sad nisam vidjela i baš sam odlijepila. Sad

Alisa pa imas mene Very Happy ..ako mogu kako pomoci,bit' ce mi drago! Ne obecajem nista.. Laughing ..ali stvarno Ako mogu pomoci tu sam..Ja kuci necu dolaziti,pa kako cemo je prebaciti do tebe..jer rijec je o velikoj biljci..ja imam problema i s slanjem paketa kuci..Ne znam,javi mi ti Very Happy i Ako mogu kako pomoci,Tu sam!!
U kojem katalogu si je nasla??Hvala Ti

alisa

alisa
moderator
moderator

Jacooo od srca ti hvala,na ponudi.Divna si....Pokušat ču sa jedne strane da dobijem ako ne uspije,bar znam kome da se obratim..... Wink

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

Evo meneeee, samo donesi ja te cekam u sarajevu, a ima i Dina moze preuzeti.Kolika je cijena odmah saljem u kuverti preporuceno.Gledaj manju da bolje prodje. Laughing

Mila1

Mila1
počasni član
počasni član

Fatka jesenas sam probala ouiliti brugmansiju i nisam uspjela, sve su propale, da li je bolje rezati i oziljavati na jesen ili u proljece?

mena

mena
moderator
moderator

Milo ja sam nedavno zazilila jednu narandzastu,tako da moze i sad..
Ja obicno dajem reznice na proljece i svima se ozile u vodi.. Wink

jaca30

jaca30
zaslužni član
zaslužni član

Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 Dsc00015

Datura i Brugmansia - raskošne i otrovne - Page 5 Dsc00016

dzomba77

dzomba77
počasni član
počasni član

Bas je lijep Jaco Very Happy Very Happy ..!!!

spring

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

I ja sam tokom ljeta ozilla reznice, jos su bile male, samo zabodem u zemlju i zalivam i brzo puste zile.

Mila1

Mila1
počasni član
počasni član

A znaci ti direktno ui zemlju? I ja sam tako pa ništa-cjelu zimu su pomalo propadale i na kraju ništa od njih.

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

Mila, kako ne moze.Ja sam prije 15 dana odsjekla dvije grane zute brugmansije posto su mi strsile sa strane i stavila u jednu kantu sa zemljom i dobor zalila.Listovi su se osusili i opali a sada idu mladi listovi i pustila je zile.

Mila1

Mila1
počasni član
počasni član

Pa eto meni zimus nije uspjelo a probacu opet.
Narancasta bi mi bas dobrodosla veildance . Dobila sam roza,bijelu i zutu a napale su ih gusjenice pa spricam ali ne pomaze. >>Rucno skidam gusjenice ali su brze od mene i dobro se kamufliraju.
Kako to pojedoše a biljka otrovna hm hm

Fatka

Fatka
počasni član
počasni član

i meni su gusjenice dosta stete nanijele, sve mi sijance pojelo.Ja sam ganjam rucno, ali negdje se sakriju, moram vidjeti u zemlji, ali treba mi lupa posto se skupe pa ih ne vidis.

Mila1

Mila1
počasni član
počasni član

Citala sam da treba posipati neopitroidom a taman sam nabavila nešto tekuće Very Happy

Dina

Dina
počasni član
počasni član

meni je vjetar nedabno polomio dosta trubica
ono sto je slomljeno stavila sam u vodu i sad cekam hoce li pustiti zilice

Dina

Dina
počasni član
počasni član

prelijepe su

Sponsored content