Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
Bas je lijepa...moja je jos uvijek malena i nije procvjetala...dobila sam je na proljece od jedne gospodje koja ih inace ima dosta...nadam se barem jednom cvijetu ...
Godina : 42 Broj poruka : 392 Mjesto : Banja Luka Raspolozenje : :-) Omiljena biljka : Ruza, kaktus Datum upisa : 12.11.2008
Kaže Bubamarac da i ja imam daturu! Hvala Bubamarcu i svekrvi od koje sam je dobila uz oliander. Gledajući vaše biljke, jedva čekam da cvjeta! Imaju tri izdanka. Da li da ih razdvojim u posebne saksije i koliko moraju da budu velike? Dodati pjesak u zemlju? Pozdrav!
Godina : 73 Broj poruka : 540 Mjesto : Gračanica Omiljena biljka : Sve su mi omiljene Datum upisa : 02.09.2007 Zemlja :
BetiBup, to je bijela, zasto nisi prebacila u vrt?Ojna se siri na sve strane a ta moze da prezimi u vrtu.Kada je u jesen orezes ona ce iz tog istog korijena u proljece da potjera.Ta saksija je mala za nju, a njoj treba samo dosta vode i ima da cvjeta ko luda.
Godina : 63 Broj poruka : 263 Mjesto : Bitolj Omiljena biljka : Strelicijum,ruza,orhideja,kala,anturijum.. Datum upisa : 02.06.2009 Zemlja :
Prelepa je, kod mene ove godine boluje ..... napao je CP, ali nadam se da cu je spasiti i za neko vreme eto mene sa mojom slicicom. Pored takve uciteljice (Bjeljinke ) mora da uspem . Pozdrav do nje.