Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
kako sam ja tek sretna-- ali sad mi je tačno ona prava sezona lova na kaktuse -još sam neke planirala kupiti ali mm se bori žestoko ali ja ću to već nekako -kao neko dr. mi kupio
Godina : 59 Broj poruka : 179 Mjesto : Smederevo Datum upisa : 03.03.2009 Zemlja :
Au niho, tek sada sam pregledala celu tvoju kolekciju . Pa ti imas celo bogastvo u kaktusima . Za ovo je potrebna ljubav prema kaktusima, tek sada shvatam u potpunosti svoju cerkicu.
Godina : 45 Broj poruka : 78 Mjesto : Beograd Datum upisa : 25.05.2009 Zemlja :
niho ja da sam tvoju kolekciju videla pre par godina rekla bih da si blesava a sada te razumem jer i ja sam poludela,odem na pijacu po povrće a više blenem u cveće
Godina : 55 Broj poruka : 2234 Mjesto : BIHAĆ Raspolozenje : uvijek sam raspoložena Omiljena biljka : Kaktusi i sukulenti ,a volim sve što je lijepo i što cvijeta i miriše Datum upisa : 03.01.2009 Zemlja :
Evo ja jutros išla malo u vrt -i moljakam za 1 kaktus -bome promašio navodno zaboravio -nema druge već ići piješice -ovako kad sam autom sad će malo češće zaboravljati -a više mi se smijati --
-Ovaj kaktus je unikat i teško ga je nabaviti ja sam ga dobila na poklon i danas sam ga stvarno sa ljubavlju smijestila na ovo drvce vinove-loze,a on inače raste bez zemlje evo vidite postavljen je u metalni obruč gdje će da se razvija i cvijeta.
TILLANDSIJA-KAKTUS
-HVALA SLAĆKO
Poslednji izmenio niho dana Sub Maj 30 2009, 08:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Godina : 68 Broj poruka : 570 Mjesto : Nish Raspolozenje : taman ko i ovo vreme ,promenljivije nego što bih volela Omiljena biljka : jatropa podagrica Datum upisa : 29.02.2008
Niho to ti je tillandsija,parazitska biljka stvarno živi ni od čega.Znam da traži puno vlage u vazduhu,obavezno je kvasi što više.bar jednom mesečno potopi je bar pola sata u mlaku vodu.Traži svetlost ali ne obožava toplotu.Srećno
Godina : 46 Broj poruka : 2121 Mjesto : Apatin Raspolozenje : svet postaje manji sa brojem ljudi koje poznajes Datum upisa : 28.03.2008 Zemlja :
Jako mi se svidja ova tillandsia koju je niho nabavila bromelije mi se inace jako svidjaju zbog neverovatnih boja cvetova koje se javljaju kod njih. Tillandsia cyanea ima extra rozo-ljubicasti cvet
Hvala najljepša-bubamarac ali vijeruješ mi da nisam ni znala da ovako nešto i postoji-- -i kad sam malo istraživala o njima -stvarno šteta ne imati ih razni
KOLEEEEEEEEE - I tvoj paketić putuje-i hvala najljepša
. Samo za mene jeste----ali sam vidijela da si svoje spakovala lijepo -pa ne prebiraj ništa samo ---tu 1 vaznu spakuješ i šalji
--Ovi sukulenti ukrašeni kamenicama stigli su s mora,a dobro su prihvatili našu klimu i napreduju...
--Čuvarkuća mi evo prvi put procvijetala,a kad bude potpuno rascvijetala tu ljepotu ću da podijelim sa svim onima koji vole cvijet i ljepotu.
-Kaktus pripada mojoj prijateljic,a ja ću poslije cvijetanja postati vlasnica nekoliko ovih lijepih divnih žutih pelcera.......