Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!!

+35
Rija
BetiBup
fanny54
JeJa
felicija
Kristina
Aiwa
rothko
Sanja.f
Pulherija
mak
Zdravka
p_e_r_o@hotmail.com
bijeljanka
baba
djeka
inaaa
Nena79
vlasta
bubamarac
rose
Marinela
Gaga
lepa kata
Kole
ema
agava
dzomba77
fifi
jasminaaa
kelta
admin
slacko
mena
niho
39 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 13 od 25]

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Ma super sve sta reci spring

lepa kata

lepa kata
počasni član
počasni član

Jao Niho, šta nam to radiš? Ovo što si pokazala je Shocked Shocked - Noviteti su ti ekstra cactus

303Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Maj 28 2009, 08:20

niho

niho
počasni član
počasni član

cheers cheers cheers cheers kako sam ja tek sretna-- cheers cheers ali sad mi je tačno ona prava sezona lova na kaktuse -još sam neke planirala kupiti ali mm se bori žestoko ali ja ću to već nekako scratch scratch -kao neko dr. mi kupio geek geek

304Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Maj 28 2009, 13:26

lepa kata

lepa kata
počasni član
počasni član

Ma lako ćeš ti to Idea , kao da NM znaju koliko i kojih imamo kaktusa Question . A i da znaju, malo gundjaju pa se cheers pomire sa sudbinom tongue

305Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Maj 28 2009, 13:50

Gaga

aktivni član
aktivni član

Au niho, tek sada sam pregledala celu tvoju kolekciju Shocked .
Pa ti imas celo bogastvo u kaktusima bonsai . Za ovo je potrebna ljubav prema kaktusima, tek sada shvatam u potpunosti svoju cerkicu. veildance

306Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Maj 28 2009, 19:12

Nena79

Nena79
aktivni član
aktivni član

niho ja da sam tvoju kolekciju videla pre par godina rekla bih da si blesava Very Happy a sada te razumem jer i ja sam poludela,odem na pijacu po povrće a više blenem u cveće spring

niho

niho
počasni član
počasni član

Evo ja jutros išla malo u vrt -i moljakam za 1 kaktus -bome promašio navodno zaboravio -nema druge već ići piješice -ovako kad sam autom sad će malo češće zaboravljati -a više mi se smijati Wink Wink Wink -- tongue

niho

niho
počasni član
počasni član

-Ovaj kaktus je unikat i teško ga je nabaviti ja sam ga dobila na poklon i danas sam ga stvarno sa ljubavlju smijestila na ovo drvce vinove-loze,a on inače raste bez zemlje evo vidite postavljen je u metalni obruč gdje će da se razvija i cvijeta.

bom
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 Kriv

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 Kmalo
rose

TILLANDSIJA-KAKTUS

veildance veildance -HVALA SLAĆKO veildance veildance

Poslednji izmenio niho dana Sub Maj 30 2009, 08:51, izmenjeno ukupno 1 puta

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Super izgleda tako spring

slacko

slacko
počasni član
počasni član

Niho to ti je tillandsija,parazitska biljka stvarno živi ni od čega.Znam da traži puno vlage u vazduhu,obavezno je kvasi što više.bar jednom mesečno potopi je bar pola sata u mlaku vodu.Traži svetlost ali ne obožava toplotu.Srećno

Nena79

Nena79
aktivni član
aktivni član

Ovo prvi put vidim....fascinatno affraid

bubamarac

bubamarac
moderator
moderator

Jako mi se svidja ova tillandsia koju je niho nabavila cheers bromelije mi se inace jako svidjaju zbog neverovatnih boja cvetova koje se javljaju kod njih. Tillandsia cyanea ima extra rozo-ljubicasti cvet Very Happy

http://poljoinfo.com

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance veildance Hvala najljepša-bubamarac ali vijeruješ mi da nisam ni znala da ovako nešto i postoji-- Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed -i kad sam malo istraživala o njima -stvarno šteta ne imati ih razni Wink Wink

Kole

Kole
počasni član
počasni član

Kava lepotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sve pohvale Niho, stvarno super izgleda veildance veildance veildance veildance veildance veildance

Nena79

Nena79
aktivni član
aktivni član

niho ti je majstor za sve veildance

niho

niho
počasni član
počasni član

KOLEEEEEEEEE veildance veildance veildance veildance - I tvoj paketić putuje-i hvala najljepša veildance

Nena79

Nena79
aktivni član
aktivni član

Nihooooooooooooooo jel tebi ostalo išta Very Happy

niho

niho
počasni član
počasni član

cactus cactus . Samo za mene jeste----ali sam vidijela da si svoje spakovala lijepo -pa ne prebiraj ništa samo ---tu 1 vaznu spakuješ i šalji veildance veildance veildance

Nena79

Nena79
aktivni član
aktivni član

hahaha ma poslaću ja tebi mnogo bolje i veće primerke veruj mi jer ova saksija je teška najmanje 10kg tako da bi bilo malo problematično slati poštom veildance

niho

niho
počasni član
počasni član

sunny
--Ovi sukulenti ukrašeni kamenicama stigli su s mora,a dobro su prihvatili našu klimu i napreduju...

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 P6030001

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 P6030002

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 P6030003
rose

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Prelepi suuuuuu spring

niho

niho
počasni član
počasni član

sunny
--Čuvarkuća mi evo prvi put procvijetala,a kad bude potpuno rascvijetala tu ljepotu ću da podijelim sa svim onima koji vole cvijet i ljepotu.

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 P5310021

rose

niho

niho
počasni član
počasni član

sunny

-Kaktus pripada mojoj prijateljic,a ja ću poslije cvijetanja postati vlasnica nekoliko ovih lijepih divnih žutih pelcera.......

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 P5310018

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 P5310020

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 13 P5310019

rose

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Prelepi su nisam znala da postoje i zuti spring

lepa kata

lepa kata
počasni član
počasni član

Naravno, volim, ma šta volim - obožavam cvetove kaktusa, ali me je oduševio i cvet čuvarkuće. Meni ni jedna nije cvetala Sad

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 13 od 25]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu