Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!!

+35
Rija
BetiBup
fanny54
JeJa
felicija
Kristina
Aiwa
rothko
Sanja.f
Pulherija
mak
Zdravka
p_e_r_o@hotmail.com
bijeljanka
baba
djeka
inaaa
Nena79
vlasta
bubamarac
rose
Marinela
Gaga
lepa kata
Kole
ema
agava
dzomba77
fifi
jasminaaa
kelta
admin
slacko
mena
niho
39 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 16 od 25]

slacko

slacko
počasni član
počasni član

Grupa u saksiji je vrlo kul ali vodi računa

sedum koji si stavila traži dosta vode da ostane lepo zelen a aeonijumi i ostalo hoće suvo,moraćeš umesto seduma nešto drugo da bi ostala lepa kombinacija.

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus

-Kaktusi cvijetaju i pokazuju svu ljepotu i čar koju posjeduju evo pa uživaj ako voliš i cijeniš,a i znaš kako kaktus cvijeta....

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 1a-3Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 1a-2
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus

-I ovaj par mammillaria
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 1a-1Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 1a
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

Čak sam evo u knjizi koju sam dobila na poklon za ove kaktuse piše da se njihova sijemena mogu odmah sijati dok su vlažna i da brzo klijaju -pa ću to ja i pokušati cactus cactus cactus

inaaa

inaaa
aktivni član
aktivni član

ja ti uvijek bez teksta -niho -niho šta nam radiš Very Happy pale

niho

niho
počasni član
počasni član

Hajde ti lijepo pošalji mni svoju adresu pa kad sad se budu pripremali ---rasađivali za mirovanje da ti pripremim ali ti javom kad šaljem veildance veildance veildance

inaaa

inaaa
aktivni član
aktivni član

niho ::Hajde ti lijepo pošalji mni svoju adresu pa kad sad se budu pripremali ---rasađivali za mirovanje da ti pripremim ali ti javom kad šaljem veildance veildance veildance

jel ovo ti meni Embarassed ?

383Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Avg 13 2009, 09:38

niho

niho
počasni član
počasni član

inaaa ::
niho ::Hajde ti lijepo pošalji mni svoju adresu pa kad sad se budu pripremali ---rasađivali za mirovanje da ti pripremim ali ti javom kad šaljem veildance veildance veildance

jel ovo ti meni Embarassed ?
...... veildance veildance veildance veildance

----------- Da tebi lutkice ..........i nemoj se crveniti tongue

384Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Avg 13 2009, 10:45

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance veildance veildance veildance

- Pa evo ipak da se pohvalim na ovakvim primjercima kaktusa i sukulenata koje sam nedavno primila i veoma se iznenadila i obradobala ovom poklonu sa Vira od Vepra ....šta reći ...veliko hvala... veildance veildance

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 P8070005

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 P8080006

rose

385Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Avg 13 2009, 16:04

inaaa

inaaa
aktivni član
aktivni član

hvala Niha
sve na pp cactus

niho

niho
počasni član
počasni član

Ništa se ne brini dosta mladi ima pa još malo da sačekamo ali sigurno su tvoji bez problema budi veildance veildance veildance veildance veildance ------iznenadićeš se kad vidiš šta ti šaljem veildance veildance veildance

inaaa

inaaa
aktivni član
aktivni član

niho ::Ništa se ne brini dosta mladi ima pa još malo da sačekamo ali sigurno su tvoji bez problema budi veildance veildance veildance veildance veildance ------iznenadićeš se kad vidiš šta ti šaljem veildance veildance veildance
spring

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance
.............Joj danas sm se šokirala kad sam dobila još 2 nova kaktusa i to DŽOMBA mi poslala .E baš me je totalno iznenadila ---- affraid jer toliko sam imala želju na -Biskupovu kapu i dobila sam je cheers cheers cheers cheers cheers -da mogu do nje izljubila bi je što nikad nisam nikoga----------DŽomba hvala ti najljepša cheers cheers cheers

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A17
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A16
rose

lepa kata

lepa kata
počasni član
počasni član

Uuuu, baš je lep, čuvaj gaMoje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 Icon_biggrin

niho

niho
počasni član
počasni član

Kako da ne pa zaboravila sam napisati da sam ovaj divni kaktus dobila od DŽombe veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance lotus

--A i ovaj malo kasnim sa postavljanjem ali nism ni bila u mogućnosti zbog nekih teh...problema..
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 D-6

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 D-5

rose

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance
E da nebih zaboravila ovaj je od Eme i evo ga živ i zdrav..

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A60
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

cactus
-Nebih da sada puno pametujem ali sam odlučila i potrudila se da uslikam svoju kolekciju kaktusa i sukulenata pa se nadam da mi nećete ništa pregovoriti ili kritikovati ako se pojavi neki kaktus koji je već postavljen u temi...
sunny
- mammillaria polythele
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A5.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A4

- mammill. elongata cristata
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A9.
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus
mammill. ruestii

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A1.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A2

-echinopis subdenudata
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A12.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A13

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus
cerus ...
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A6.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A7

-gymno calycium horstii
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A18.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A19
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus
mammillarie gracillis
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A63.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A64

-haworthia ...
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A10.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A11
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus

- .....................
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A14.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A15

- ....................
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A61
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus
notocactus magnificus

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A40.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A41

-cereus peruvianus
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A38.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A39
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

lotus

-opuntia microdasyss f. rufispina
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A30.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A31

- ........................

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 16 A37
rose

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 16 od 25]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu