Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta :: 3 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!!

+35
Rija
BetiBup
fanny54
JeJa
felicija
Kristina
Aiwa
rothko
Sanja.f
Pulherija
mak
Zdravka
p_e_r_o@hotmail.com
bijeljanka
baba
djeka
inaaa
Nena79
vlasta
bubamarac
rose
Marinela
Gaga
lepa kata
Kole
ema
agava
dzomba77
fifi
jasminaaa
kelta
admin
slacko
mena
niho
39 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 20 od 25]

niho

niho
počasni član
počasni član

cactus

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 SA-137.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 SA-136
rose

niho

niho
počasni član
počasni član

-- S velikom pažnjom ljepota kaktusa se nikada nesmije zanemariti jer oni su uvijuk prekrasni kako za pogled tako i za ljepoto prostora u kojem se nalaze..

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 Uslicikaktus

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 Sado1-1

Sanja.f

Sanja.f
Član
Član

Biram, biram i nikako da izaberem nekog koga bi najradje imala, iako neke već imama ovakva me kombinacija oduševila, ali nije to ništa da tek vidiš moje koje mi je poklonila neka n... iz Bihaća, pala bi na d...... bee

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Prelepo je sve ostala bez reci kao i uvek...... veildance veildance veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

sta bi ja dao ad imam samo 10-inu od ove kolekcije....

niho

niho
počasni član
počasni član

A ko kaže da je ne možeš imati samo reci ----------nisi jedini koome dajem ali naproljeće sad miruju tongue veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

ah a sta s granicom.....vrlo rado cu ih udomit samo ak granicu prodje....

niho

niho
počasni član
počasni član

Ti meni šalji adresu i nebrini za granice bolan -nema te granice koja je mene zaustavila poslati svojim prijateljima ono što žele . veildance veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

oke posaljem ti adresu....

485Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Dec 31 2009, 10:12

niho

niho
počasni član
počasni član

Pero moji kaktusi pustaju mlade kao u sred ljeta --------biće pelcera veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance

rothko

Novi član
Novi član

ali to nije dobro da puštaju mladice zimi jer kaktusi zimi trebaju imati uvjete za mirovanje od vegetacijskih aktivnosti. dakle, u hladnijoj prostoriji, s dosta, a opet ne previše svjetla.

Aiwa

Aiwa
počasni član
počasni član

Kao sto ti rece rothko ..Kad rastu ili pustaju pelcere zimi, prvo bice deformisani tj.nepravilnog rasta, jer zimi nema dovoljno svetlosti za pravilan razvoj, a samim tim ta vrsta kaktusa gubi svoju lepotu ...a drugo oni treba zimi da odmaraju da bi s proleca imali snage da procvetaju!

Poslednji izmenio Aiwa dana Sre Feb 17 2010, 13:39, izmenjeno ukupno 1 puta

niho

niho
počasni član
počasni član

rothko ::ali to nije dobro da puštaju mladice zimi jer kaktusi zimi trebaju imati uvjete za mirovanje od vegetacijskih aktivnosti. dakle, u hladnijoj prostoriji, s dosta, a opet ne previše svjetla.

----Ma bilo hladno i ja se bojala da će se smrznuti a oni poslije počeli pustati mladice------ma nema ih više to ja sklonim ali nema im više grijanja veildance veildance veildance

niho

niho
počasni član
počasni član

Aiwa ::Lepo ti rece rothko ..Kad rastu ili pustaju pelcere zimi, prvo bice deformisani tj.nepravilnog rasta, jer zimi nema dovoljno svetlosti za pravilan razvoj, a samim tim ta vrsta kaktusa gubi svoju lepotu ...a drugo oni treba zimi da odmaraju da bi s proleca imali snage da procvetaju!

--------- Hvala ali sad se baš odmaraju smrznuće se na kraju a svijetlosti sad imaju više nego ja -hahahah-ma pravi su

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

i

Poslednji izmenio p_e_r_o@hotmail.com dana Pet Jan 22 2010, 14:09, izmenjeno ukupno 1 puta

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

joj niho ja samo gledam ovu tvoju kolekciju i nemogu je se nagledat bas je sve odlicno a ako ikako budem moglada posaljes bilo koji neces pogrijesit jel imam onu opuntiu s velikim bodljeme crveni epifilium i one crvice i jos jedan kaktus neznam kak se zove tako da sta god poslala neces pogrijesit...a ti ako ti se sto kod mene svidi samo kazi ......moja ti je adresa u pp-u.....

niho

niho
počasni član
počasni član

ma nema bolan problema ništa ne brini kad dođe vrijeme šta poželiš dobiješ -samo bi voljela ipak ako možeš da mi na pp pošalješ slike koje bi najviše volio- veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

e jos jednom moram pregledat ovu tvoju temu pa cu na netu pronaci kako se zovu ovi tvoji ljepotani i sve ti javim na vrijeme...jel moze tako????

niho

niho
počasni član
počasni član

ma zlato moje nema problema sve što mogu biće za tebe samo gledaj i izabiraj
dobićeš makar ja ne imala ništa veildance veildance veildance veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

ajde fala ti ......ako tebi sta treba samo reci.....

niho

niho
počasni član
počasni član

veildance veildance

-Evo kako mi u jednoj vazni izgledaju neki primjerci koji se lijepo drže i nemaju tragova oštećenja ili izrastanja.........

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 20 X12

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

bas su ljepi.....jedino onaj malo je posmedjio jel to poceo trunit ili stari....

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

eo stavio sam ti na pp malo je previse al nemoras slat sve to sam vec tamo napiso koliko mozes posalji.....

niho

niho
počasni član
počasni član

Nema problema na skromnosti -hahahahahah-jako si skroman -ali ne brini rekla sam ti dušo sve što mogne da se pošalje prvom prilikom ti dolazi i de molim te ponovi mi adresu veildance veildance veildance veildance veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

adresa ponovljena sad ti nastupas ...hehe.....ja sam ti inace skroman jel??? vidi se iz prilozenog....hahaha....

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 20 od 25]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu