Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zadnje teme
» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyPon Nov 04 2024, 09:29 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)BUY FAKE COUNTERFEIT EURO IN POLAN
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyPon Nov 04 2024, 09:28 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)WHERE TO BUY(USA MADE)CALUANIE MUELE
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyPon Nov 04 2024, 09:17 od jamesharrry22

» WhatsApp(+371 204 33160)Buy TELC C1 Certificate Buy Goethe B
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyPon Nov 04 2024, 09:09 od jamesharrry22

» Buy Red & silver Mercury in china WhatsApp(+371 204 33160)bu
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyPon Nov 04 2024, 09:04 od jamesharrry22

» Buy B2 Cambridge-CPE-certificate WhatsApp(+371 204 33160)buy
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyPon Nov 04 2024, 09:03 od jamesharrry22

» Quick cash loan for any purpose
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyNed Nov 03 2024, 00:59 od sumitihomelen

» Voćne sadnice za jesenju sadnju!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptySre Okt 30 2024, 08:21 od benson

» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 EmptyNed Okt 20 2024, 22:41 od benson

Socijalna tabla
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Vrijeme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 19 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta :: 3 Provajderi

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 228 dana Sub Nov 09 2024, 11:17

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!!

+35
Rija
BetiBup
fanny54
JeJa
felicija
Kristina
Aiwa
rothko
Sanja.f
Pulherija
mak
Zdravka
p_e_r_o@hotmail.com
bijeljanka
baba
djeka
inaaa
Nena79
vlasta
bubamarac
rose
Marinela
Gaga
lepa kata
Kole
ema
agava
dzomba77
fifi
jasminaaa
kelta
admin
slacko
mena
niho
39 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 21 od 25]

Zdravka

Zdravka
počasni član
počasni član

Da stvarno se vidi da si ti jedno veoma skromno dete Very Happy Very Happy Very Happy Wink

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

a sta ces kad ja volim imat svega ......hehehe Cool Cool Cool Cool
sta da radis......

niho

niho
počasni član
počasni član

Rekla sam da si jako skroman tongue Smile Smile Smile Smile -samo tako nastavi -ali ne brini se biće svega ---- veildance veildance veildance veildance tongue

504Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Jan 28 2010, 19:27

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

ma ne brinem se ja vjerujem ti jednog dana ce me moja skromnost poslat na ulicu jel necu vise imat stambenog prostora.....

Kristina

Novi član
Novi član

veildance veildance Kolekcija je prelepa zaista.Ja sam jos uvek pocetnik ali ogromni ljubitelj...

niho

niho
počasni član
počasni član

Kristina ::veildance veildance Kolekcija je prelepa zaista.Ja sam jos uvek pocetnik ali ogromni ljubitelj...

--------- Hvala ti draga moja --------ali ja jedva čekam kad će biti nešto novo da sebi još kupim -a imam ogromnu kolekciju neznam više gdje da sve to smijestim -ali ljubav prema njima je jako velika da opet nađem neki kutak za njih- samo ne volim male kaktuse.---a imam ih jako puno jer se puno i mijenjam---- cheers

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

de niho i ovdje malo slikice obnovi.....

niho

niho
počasni član
počasni član

Jao Peroooo legendo moja -ali radim na tome mislim da bi sutra već trebala neke postaviti --lijep pozdrava tebi i tvojima- veildance veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

hvala takodjer i tebi i tvojima a u tebe ne sumnjam da ces pokazat nam "malo" svojih ljepotana.....

Kristina

Novi član
Novi član

[quote="niho"]

--------- Hvala ti draga moja --------ali ja jedva čekam kad će biti nešto novo da sebi još kupim -a imam ogromnu kolekciju neznam više gdje da sve to smijestim -ali ljubav prema njima je jako velika da opet nađem neki kutak za njih- samo ne volim male kaktuse.---a imam ih jako puno jer se puno i mijenjam---- cheers[/quote

Joj i ja ih volim puno i svaki put svratim u cvecaru i uzmem nesto novo...Volela bih da stavim slike na forum ali mi nesto ne ide od ruke...Mozes li mi objasniti..

felicija

Član
Član

niho ::Trebalo mi je puno vremena i truda da ga sačuvam ali evo sad se vidi učinak

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 2mocaj4

veildance veildance cactus veildance veildance
ovakav isti dobila sam za rođendan od frendice i odmah mi je rekla da ga je teško sačuvati.Je li uistinu tako? Na što treba posebno paziti?

Aiwa

Aiwa
počasni član
počasni član

Neznam na sta je mislila... ali ovu vrstu opste nije tesko odrzati, cak sta vise prelako je! Kao i sve kaktuse!

Netreba zalivati zimi dok stoji na hladnijem!
A leti kad su vrucine jednom nedeljno! I to je sve!

Poslednji izmenio Aiwa dana Uto Feb 23 2010, 16:49, izmenjeno ukupno 1 puta

felicija

Član
Član

nemam pojma tako mi ona reće,može biti da se zabunila...hvala svejedno

514Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 12:59

niho

niho
počasni član
počasni član

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 K-8.Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 K-9

515Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 12:59

niho

niho
počasni član
počasni član

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 A-6

516Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 13:00

niho

niho
počasni član
počasni član

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 A-7

517Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 13:00

niho

niho
počasni član
počasni član

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 K-8-1

518Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 13:00

niho

niho
počasni član
počasni član

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 A-3

519Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 13:01

niho

niho
počasni član
počasni član

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 A-2

520Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 13:02

niho

niho
počasni član
počasni član

Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 A-1

521Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 14:10

Marinela

Marinela
počasni član
počasni član

Prelepi su svi i jos namesteni na slikama tako fenomenalni su cactus

522Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! - Page 21 Empty Re: Moje omiljene biljke -Kaktusići...!!! Čet Mar 04 2010, 22:17

Zdravka

Zdravka
počasni član
počasni član

Zaista lepotu stvaras i uzgajas. Prelepi su. Shocked

JeJa

JeJa
počasni član
počasni član

drunken Bravo Niho, evo me celo jutro na tvojoj temi.. Neverovatnu kolekciju imaš! Bravo!

niho

niho
počasni član
počasni član

Ma hvala vam cure najljepša -i da iskrena budem i uživam u njima veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance veildance

p_e_r_o@hotmail.com

počasni član
počasni član

prekrasno da ti oci ispadnu od ljepote.....svaka cast....

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 21 od 25]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu