Godina : 44 Broj poruka : 255 Mjesto : Mostar Raspolozenje : Optimista,altruista Omiljena biljka : Sve cvjetajuće biljke Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Iain,ljiljani su ti predivniii .Svaka čast....Pored ruža i palmi,ljiljani su mi najdraze biljke... Tilija na tvojoj slici nije ljiljan,to je amarilis....Imaš temu o njima na forumu,il pod sobnim il baštenskim,ne sjećam se...
Godina : 44 Broj poruka : 255 Mjesto : Mostar Raspolozenje : Optimista,altruista Omiljena biljka : Sve cvjetajuće biljke Datum upisa : 04.03.2009 Zemlja :
Znam da nisu, i ne znam odkud ovdje! Nešto sam pokvarila i sada ne mogu nikako ni da ih pobrišem, niti da ih premjestim na drugo mjesto... Nešto sam pogrešno uprla...i sada..... ..ne mogu nikako da ubacim bilo kakavu sliku na forumu.
Godina : 37 Broj poruka : 2 Datum upisa : 12.05.2009 Zemlja :
cao...nova sam ovdje !!pa se jos snalazim...imam jedno pitanje sto se tice ljiljana..ja sam ih zasadila prije 2 mj u sjemenu pa trebaju jos da niknu pa me zanima dali cu ih morati i iduce godine saditi ponovno ili ce prezivjeti?? tj kako kod vas?? dali svake god sadite nove ili ?? posto je moj vani... hvala
Broj poruka : 2122 Mjesto : Sarajevo Datum upisa : 24.02.2008 Zemlja :
Ela,prije svega dobrodošla.Lljiljani zimuju napolju,tj.cvijet i list se osuše,to se odreze do lukovice i onda oni miruju do proljeća u zemlji.Ja svoje ne vadim nikada,i cvjetaju svake godine
Godina : 42 Broj poruka : 392 Mjesto : Banja Luka Raspolozenje : :-) Omiljena biljka : Ruza, kaktus Datum upisa : 12.11.2008
Mene je ovom lijepom lukovicom usrecila Ema a ja mogu vas dvoje na jesen jer su se vec obrazovale nove! I, zaista se potvrdilo da je kisni ljiljan! Bio je na kisi svo vrijeme koja ga je bukvalno potopila i cim se pojavilo sunce on izbacio cvijet!