Godina : 47 Broj poruka : 844 Mjesto : mostar Datum upisa : 27.06.2008 Zemlja :
Niho moj je već vani jer kod nas je toplije a ljeti ga ne izlažem suncu u hladovini je a zaljevam ga u tom perijodu svako veće i ljeti je puno ljepši,a izgleda ovako
Davno imali zeleni i šareni i poklonili ih jer nam je dosadila ta "travuljina". Sada ima zeleni i šareni sa bijelim prugama po ivici. Malo iz bolnice lijeva ruka, desni džep. Super su se primili i oba su presađeni u veće saksije. Samo se pojavljuju novi listovi. Vaši su predivni,nadam se da će moji da narastu.
Jedno ozbiljno pitanje: Da li vaši suze? Svaki dan na komodi ispod zelenog pronađem velike kapi vode, kao da je neko kašičicom prosuo vodu. I to se dešava od kada je unijet u kuću. Tako da dežuram sa krpom u ruci. Kako se toga riješiti? Ne sjećam se da su oni prije suzili.
Godina : 47 Broj poruka : 1007 Mjesto : Bergamo,Italija-Srebrenik,BiH Omiljena biljka : ..Sukulenti/Kaktusi.. Datum upisa : 20.08.2008 Zemlja :
Hm,nisam do sada cula da suze...na mom nisam nikad primijetila,doduse bude na balkonu..i ne vidjam ga puno ...bas jucer dok sam ih iznosila na kisu primijetila sam da je i procvao ...trebam ubaciti i sliku ...