I ja se prijavljujem da udomim onu roze-žutu a može i na čuvanje a da dobijem reznicu
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
mena ::Razmisljate li o unosenju biljkica i gdje sa njima..Moram priznati mene je vec pocelo da zabrinjava..
alisa ::Ja svoje biljčice polako unosim u kuću..Tako radim posljednih godina,unesem biljke prije nego krene zahladjenje,prije nego krenem paliti grijanje.To se pokazalo kao super za biljke.Tako ne dožive šok,iz hladnog u toplo,a i šeflere,fikusi ne odbacuju više listove preko zime,kao što mi se prije dešavalo,kada sam ih unosila u poslijednim trenucima jeseni...
voki ::Značiu tri lantane su našle nove vlasnike...
Lepa Kata
Slacko
Pulherija
lepa kata ::voki ::Značiu tri lantane su našle nove vlasnike...
Lepa Kata
Slacko
Pulherija
Hvala ti puno . I sa Pulherijom sam u kontaktu i posećujemo se tako da i njena biljka može do mene a posle ćemo lako. Ostaviću ti tel. na PP pa javni kad budeš u prolazu. Je li ti doktorat na Poljoprivrednom? Ja živim 300 metara odatle
Alisa draga, ne straši me s niskim temperaturama.alisa ::Danas sam unijela fikuse,dracene,palme,yuce,šeflere,filadendron.Ma unijela sam skoro svo sobno bilje.Ostalo je manje od pola-Brine me kud sve smjestiti.Svake godine isto pitanje..Kud sa tolikim saksijama?
Kod nas najavljuju jako hladan period,već prekosutra bit će oko 5 stepeni celzijusa ,jutarnja temperatura...
Napolju je hladno i vjetrovito.Šmrccccccccccc,stiže zima..
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu