[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Hvala draga ma ja se zabrinula za ovu ružu ovak stoji kako stoji...............acer69 ::Nepoznata biljka je Rudbeckia-pupavica.
A su ti baš lijepe,naročito ova roza.
Hvala bubi...meni je posebno draga sentimentalno sam vezana za nju....a nešto mi u zadnje vrijeme kao da boluje,pa rekoh da potražim na netu nešto o istoj....bubamarac ::
Ruzice na ovoj slici je ficus lyrata.
Bubi hvala od srca,a jel mogu da mu polako u postoječoj saksiji izmjenim zemlju? Mislim da ga nevadim nego da izvadim zemlju i stavim novu,inače kod mene je dvije god.bubamarac ::Lyrata kao i ostali fikusi nije teska za uzgajanje. Ne vole promaju a vole da imaju cist list, slobodno jednom nedeljno listove obrisi mokrim sundjerom. Mozda tvoj tuguje jer nije presadjen, fikusi vole da se pesadi u novu zemlju ali treba dobro povesti racuna ako se menja saksija. Nova saksija moze biti samo za jedan broj veca od ove u kojoj se sad nalazi.
Nermana baš ti hvala,ma gle tu gdjesu kadife ima svega al moje neznanje i one dominiraju....na jesen če ako Bog da doći ekipa da prvo sredi zemlju,ovo malo što tek niče (tamo uz ogradu) jesu vočke i to sve samo nikle višnje,mi imamo jednu,ima tu i dvije jako stare tuje,trudim se svim silama da ih održim i eto....a bil mogla ljiljane tu posaditi uz ogradu?????nermana ::Ružice imaš lijep prostor ispred kuće.Ja bih prije posadila ruže tu gdje su ti sad kadifice.Vidim da ti je tu sunčano.Koliko vidim napred uz ogradu su voćke.One će vremenom rasti tako će i hlad biti veći.Govorim iz iskustva jer sam i ja svoje ruže morala premještati.Imaš vremena do jeseni,pa razmisli.Možda dobiješ još koji savjet.Sretno.
Ok Bubi baš ti hvala veliki si drug Tako ču uraditi,sad ga svako jutro "istuširam" vodom,samo da mi bude ok....bubamarac ::Posto je sad doba vegetacije zameni samo povrsinski sloj zemlje a sledeceg proleca promeni saksiju za broj vecu .
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu