jako me zanima crna ruža, je li procvjetala! ovo što si pokazala je lijepo i njegovano!
[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Hvala sunčice,nije još procvjetala al ima pupoljak,obečavam da ču staviti sličicesunčica ::jako me zanima crna ruža, je li procvjetala! ovo što si pokazala je lijepo i njegovano!
Alisa hvala ti puno ,tvoje mišljenje mi je jako bitno jer ja se iskreno divim tvom cviječu koje je prekrasno!!!!!! da zaista je taman pupoljak i listovi su tamniji od drugih ruža,čim procvijetaju ja slikam obečavam!!!!! Hvala Alisaalisa ::Super kolekcija!!Kad procvjeta crna ruža,obavezno slikaj...To je sigurno "norita".Predivna ruža.Pupoljak baš bude jako taman,ali kasnije cvjet posvijetli.Bude tamno crvene boje..
Hvala juuuupiiii baš mi je drago da ti se dopada...sve sam sama radila,ja ko velka sad,ko nešto znam ma iskreno veze nemam al želim da uspije ,da je granit,polako čim sve to bude ličilo na "nešto" slikat ču cijelinu i nadam se da če se dopasti....hvala od srcaleyafeya ::Dopada mi se krug od granitnih kocki (ako dobro vidim). Imate li ih jos? Mozete ih slobodno staviti pa fomrirati celinu sa biljkama.
Volim da vidim mladi vrt, tako je simpaticno i neizvesno
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu