[ Videti svu listu ]
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Molim za komentare dal mije dušice zdravo izgledaju...itd,amater sam totalni u svemu ovome i zaista iskreni komentari bi mi jako dobro došli.......ružica :: Moje dušice divno napreduju,ponosna sam na njih sve su nastale iz sjemena a božir iz rasada,nadam se da če se i vama dopasti....
Mislim na ove biljčice koje su nikle i polako rastu,ja zaista neznam imena za iste al ono što mi se dopalo na kesici to sam i kupovala.....Hvala Alisa divno je družiti se s vamaalisa ::Ružice šta si sijala iz sjemena?Ruže?Uzgred,dobro došla na forum.
Hvala Emice,mogla sam kupiti i gotove cviječke al iskreno to mi nije bila draž,kupovala sam sjemena,ruže one rasade i tako,neke sam posadila u jesen a neke sad u aprilu,Hvala Emice tvoje mišljenje mi puno znači jer vidim da imaš prekrasno cviječe za mene si profesijonalacema ::Iskreno: ako se neko zaista trudi i rezultat će biti vidljiv.
Prema tome, ne brini ništa. Ti si to sve fino pripremila, samo još da nam je sunca. I vidjećeš kad to počne bujati. Ruže imaju fine, modre listove, vide se i pupoljci, sad samo čekaj. I planiraj šta posaditi u onoliko slobodnog prostora
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu